fiesta Napisano 22 Czerwiec 2013 Autor Napisano 22 Czerwiec 2013 Witam. Panowie powiedzcie mi czy VLF nadaje się do poszukiwań podwodnych czy lepszy jest PI ?? Pytam bo mam okazję ponurkowac i tak sobie pomyslalem że na wypad zabiorą wykrywacz tylko nie wiem który byłby lepszy do podwodnej eksploatacji na głębokości do głębokości 40 metrów . Oczywiście wykrywacz będzie odpowiednio przerobiony . Choć osobiście wolał bym typowe PI fakt więcej rycia ale nic za to nie pomine .
fiesta Napisano 22 Czerwiec 2013 Autor Napisano 22 Czerwiec 2013 To może napiszę tak który bardziej się sprawi w poszukiwaniach podwodnych PI czy VLF . Wykrywacz będzie robiony od podstaw . Nie wykluczone że będzie wykorzystywany w słonej wodzie .
fiesta Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Napisano 23 Czerwiec 2013 Widzę że na forum brak specjalistów " od konkretnych spraw i sprzętu . I użytkowników podwodnych wykrywek . Szkoda kurka bo potrzebuje tej jednej informacji prawie na gwałt .
alex_2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 fachowcy sa tylko pewno zajęci. A wpisałes w wyszukiwarke tu taki temat? Mysle ze nie jestes pierwsza osoba whistorii która go porusza...Jesli na slone wody to Pi,generalnie PI w przypadku VLF nie masz gwarancji ze na nim popracujesz poza slodka wodą.
fiesta Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Napisano 24 Czerwiec 2013 Patrzyłem ale nic ciekawego nie znalazłem . Tak myślałem że PI fakt że vlf -em byłoby lepiej szukać ale z drugiej strony tak jak kolega pisze w słownej wodzie było by takim szukać nie bardzo .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.