Skocz do zawartości

wykrywacz podwodny

fiesta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Panowie powiedzcie mi czy VLF nadaje się do poszukiwań podwodnych czy lepszy jest PI ??
Pytam bo mam okazję ponurkowac i tak sobie pomyslalem że na wypad zabiorą wykrywacz tylko nie wiem który byłby lepszy do podwodnej eksploatacji na głębokości do głębokości 40 metrów . Oczywiście wykrywacz będzie odpowiednio przerobiony . Choć osobiście wolał bym typowe PI fakt więcej rycia ale nic za to nie pomine .
Napisano
To może napiszę tak który bardziej się sprawi w poszukiwaniach podwodnych PI czy VLF . Wykrywacz będzie robiony od podstaw . Nie wykluczone że będzie wykorzystywany w słonej wodzie .
Napisano
Widzę że na forum brak specjalistów " od konkretnych spraw i sprzętu . I użytkowników podwodnych wykrywek . Szkoda kurka bo potrzebuje tej jednej informacji prawie na gwałt .
Napisano
fachowcy sa tylko pewno zajęci. A wpisałes w wyszukiwarke tu taki temat? Mysle ze nie jestes pierwsza osoba whistorii która go porusza...
Jesli na slone wody to Pi,generalnie PI w przypadku VLF nie masz gwarancji ze na nim popracujesz poza slodka wodą.
Napisano
Patrzyłem ale nic ciekawego nie znalazłem . Tak myślałem że PI fakt że vlf -em byłoby lepiej szukać ale z drugiej strony tak jak kolega pisze w słownej wodzie było by takim szukać nie bardzo .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie