norbert84 Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Witamprosze o pomoc w id nieznanegi mi przedmiotu , jest bardzo ciężkie około 2 kg może więcej , ma wytłoczony napis jakby logo producenta na rękojeści whiller albo coś w tym stylu długość 28 cm
norbert84 Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 i żeby na czymś takim robić logo ?? czy była fabryka robiąca przetyczki"?? i jeszcze uchwyt do sznurka ?
w_brew Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 To taki bolec, z zabezpieczeniem przed zgubieniem.Przez otworek przechodzi łańcuch.
norbert84 Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Witamprosze o pomoc w id nieznanegi mi przedmiotu , jest bardzo ciężkie około 2 kg może więcej , ma wytłoczony napis jakby logo producenta na rękojeści whiller albo coś w tym stylu długość 28 cm
Pytanie
norbert84
Witam
prosze o pomoc w id nieznanegi mi przedmiotu , jest bardzo ciężkie około 2 kg może więcej , ma wytłoczony napis jakby logo producenta na rękojeści whiller albo coś w tym stylu długość 28 cm
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.