witamina Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 Witam. Bardzo proszę o id.tej oto odznaki lub wpinki.-z jakiego okresu może on pochodzić-do jakich wojsk mógł należeć
witamina Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 2)podaje jeszcze wymiary do lepszej identyfikacji:szerokość orzełka to: 38.5 mmwysokość orzełka to: 20.5 mm
witamina Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 5) Dodam jeszcze,że niedaleko znajdywały się łuski z mannlichera i podkowy z botów może to coś pomoże?,chociaż ja wiem wyskakiwały tez i łuski od mosina ale to już kawałek dalej.
Raned Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Poszukaj w Google: Polskie Towarzystwo gimnastyczne Sokół". Radzę nie nadużywać słowa odznaczenie".
witamina Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 Witaj.Raned ale zauważ,że Sokół" Polskiego Towarzystwa Gimnastycznego trzyma w szponach jakąś sztangę a ten mój jest jakby trochę inny,w Google grafika każdy z sokołów ma jednak w nogach sztangi.
Raned Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Były bardzo różne, może jest coś odłamane, zostaję przy tym, że to Sokół".
kubalament Napisano 16 Czerwiec 2013 Napisano 16 Czerwiec 2013 Witam ja tez jestem za tym ze to jest sokół tak jak kolega wyżej napisał ze było dużo odmian sokołów twój wygląda jak by miał złamaną wstęgę w której znajdował się napis w zdrowym ciele zdrowy duch" pozdrawiam.k
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.