Bezimienny Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 WItam, jaki to typ orzełka? wysokość ok 5,8cm jest też sygnatura, zaraz wrzuce foty sygnatury, może to chwile potrwać bo mi słabo net chodzi. Pozdro
Bezimienny Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Napisano 16 Czerwiec 2013 a tak dla jasności, jest to wz 19?, bo się nie znam. Pzdr
Bezimienny Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 nie, gotowałem w oliwie, ale za szybko prostowałem, i średnio wyszło, a sam wiesz jaki był pozginany :)Pzdr;)
Bezimienny Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 WItam, jaki to typ orzełka? wysokość ok 5,8cm jest też sygnatura, zaraz wrzuce foty sygnatury, może to chwile potrwać bo mi słabo net chodzi. Pozdro
Bezimienny Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 sygnatura, S i tak jakby krzyż? albo taki styl kotwicy i rozchodzą się ,,dwie strzałki'' pod literami S i A, orzełek był prostowany i dopiero po rozprostowaniu zauważyłem sygnature, i jeszcze pytanie czy każdy orzełek ma sygnature?
Nadwojciech Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 Sygnatura producenta.Skarnik i Fiszbein Z Warszawy.Nie,nie każdy jest sygnowany.
Pytanie
Bezimienny
WItam, jaki to typ orzełka? wysokość ok 5,8cm jest też sygnatura, zaraz wrzuce foty sygnatury, może to chwile potrwać bo mi słabo net chodzi. Pozdro
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.