Witam szanowne grono :) proszę Was o pomoc w identyfikacji tego oto przedmiotu. W tytule napisałem jarzmo" aczkolwiek pojęcia nie mam co to jest. Trafienie niestety nie moje. Znajomy prosił mnie o zidentyfikowanie tego przedmiotu bo we dwóch nie możemy rozkminić co to za ustrojstwo.
Kontekst: znalezisko z miejsca stacjonowania wojsk rosyjskich, mniej więcej od 1943 r. W okolicy wychodziło dużo części od wszelkiego rodzaju pojazdów wojskowych, aczkolwiek sporadycznie trafiały się też elementy polskiego września, że tak to ujmę. Nie jest to raczej część typowo motoryzacyjna. Więc proszę Was fachowców i nie tylko ;) o pomoc w identyfikacji. pozdrawiam szczurek
Pytanie
szczurek_1979
Kontekst:
znalezisko z miejsca stacjonowania wojsk rosyjskich, mniej więcej od 1943 r. W okolicy wychodziło dużo części od wszelkiego rodzaju pojazdów wojskowych, aczkolwiek sporadycznie trafiały się też elementy polskiego września, że tak to ujmę. Nie jest to raczej część typowo motoryzacyjna. Więc proszę Was fachowców i nie tylko ;) o pomoc w identyfikacji.
pozdrawiam
szczurek
fotki za chwilkę :)
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.