Sobow99 Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2013 Poranne widoki. :) Dzisiaj pojechaliśmy na pierwszowojenne okopy, ale w ostateczności wylądowaliśmy na 44 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2013 Kilometry chodzenia się opłaciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2013 Tył. Niedługo dodam zdjęcia po wyjęciu z pochwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2013 Rozerwana M31, jej części leżały w promieniu 10 m od okopu. Dookoła masa rozrzuconej amunicji, odłamki, prawdopodobnie resztki hełmu i parę innych pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan69 Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Witam! A nie orientujesz się kto zostawił tyle dołów na okopach (pierwszowojennych)w berezowskim lesie? Byłem tam jakiś czas temu kilka razy, aż miło było połazić, a wczoraj znalazłem masę świeżych dołków i nóż kuchenny sprawcy wbity obok jednego z dołków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Grudzień 2013 Share Napisano 26 Grudzień 2013 sieemmka wybieram się do ciebie w Niedziele na cały dzień,jak masz chęc się wybrac to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Tamtejsze okopy to powszechnie znane miejsce, trudno powiedzieć kto to mógł zrobić. Tak samo niewiadomo, który z pseudo-odkrywców przekopał rezerwat... W niedzielę jestem zajęty, ale życzę owocnych łowów hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2014 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=727208#1655375Nowy sezon-nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.