Skocz do zawartości
  • 0

tasak paradny ? RAD ?

morfeusz27

Pytanie

Napisano

Witam po długiej przerwie. Wpadł mi oto taki rodzynek w ręce, negocjuję cenę, wyjściowa to 400,-zł. Przedmiot z udokumentowaną historią pochodzenia.
Proszę o identyfikację i czy warto położyć 4 stówki. Pozdrowienia

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po długiej przerwie. Wpadł mi oto taki rodzynek w ręce, negocjuję cenę, wyjściowa to 400,-zł. Przedmiot z udokumentowaną historią pochodzenia.
Proszę o identyfikację i czy warto położyć 4 stówki. Pozdrowienia

Napisano

no i jeszcze kolejna fotka z dzisiejszej eskapady, kolejny tobruk zniszczony z linii umocnień w rejonie autostrady . Torunia, dwa prawdopodobnie poszły na zmielarkę do gruzu.... :(

Napisano
tasaczek za parę dni w moim domu :) Co do orginalności nie mam podejrzeń. Tasak został znaleziony na strychu kamienicy w Bydgoszczy kilka lat temu, owinięty w szmatę na strychu. Właściciel kamienicy dał go byłemu właścicielowi. Gdy tylko będę miał już go w domu zamieszczę dokładne zdjęcia. Dzięki Waszej ID poszukałem w necie, faktycznie rzadki egzemplarz i stosunkowo drogi, no ale nie do sprzedaży, ponieważ ja go dostałem praktycznie za darmo :)
Pytanie, czy po numerach z tasaka dojdzie do danych właściela ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie