morfeusz27 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 Witam po długiej przerwie. Wpadł mi oto taki rodzynek w ręce, negocjuję cenę, wyjściowa to 400,-zł. Przedmiot z udokumentowaną historią pochodzenia.Proszę o identyfikację i czy warto położyć 4 stówki. Pozdrowienia
morfeusz27 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 Witam po długiej przerwie. Wpadł mi oto taki rodzynek w ręce, negocjuję cenę, wyjściowa to 400,-zł. Przedmiot z udokumentowaną historią pochodzenia.Proszę o identyfikację i czy warto położyć 4 stówki. Pozdrowienia
morfeusz27 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 no i jeszcze kolejna fotka z dzisiejszej eskapady, kolejny tobruk zniszczony z linii umocnień w rejonie autostrady . Torunia, dwa prawdopodobnie poszły na zmielarkę do gruzu.... :(
morfeusz27 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 Proszę o pomoc w ID tasaka, wieczorem muszę dać odpowiedż
torba5 Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisano 8 Czerwiec 2013 Tasak organizacji TeNo ratownictwo techniczne 400 to betka jeśli to oryginał bo po tych fotach trudno określić
morfeusz27 Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Napisano 25 Sierpień 2013 tasaczek za parę dni w moim domu :) Co do orginalności nie mam podejrzeń. Tasak został znaleziony na strychu kamienicy w Bydgoszczy kilka lat temu, owinięty w szmatę na strychu. Właściciel kamienicy dał go byłemu właścicielowi. Gdy tylko będę miał już go w domu zamieszczę dokładne zdjęcia. Dzięki Waszej ID poszukałem w necie, faktycznie rzadki egzemplarz i stosunkowo drogi, no ale nie do sprzedaży, ponieważ ja go dostałem praktycznie za darmo :)Pytanie, czy po numerach z tasaka dojdzie do danych właściela ?
Pytanie
morfeusz27
Witam po długiej przerwie. Wpadł mi oto taki rodzynek w ręce, negocjuję cenę, wyjściowa to 400,-zł. Przedmiot z udokumentowaną historią pochodzenia.
Proszę o identyfikację i czy warto położyć 4 stówki. Pozdrowienia
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.