Unteroffizer Napisano 3 Czerwiec 2013 Autor Napisano 3 Czerwiec 2013 Witam :) mam pytanie co sądzicie o feldbluse m44 Sturma warto kupić? :p
snajper-s1 Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 W tych czasach już raczej nie bardzo, są lepsze produkcje
Dunczyk Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 Jak napisał powyżej snajper-1, szału nie czyni i lepiej rozejrzec się za bardziej koszerną.
Unteroffizer Napisano 3 Czerwiec 2013 Autor Napisano 3 Czerwiec 2013 Więc jaką polecacie?Chodzi mi o model m44? :)
Dunczyk Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 Bluzy M44 jako najbardziej oszczędnościowe, powstałe najpóźniej, szyte były z bardzo różnych materiałów, ich kolorystyka wahała się od całej gamy zieleni", poprzez oliwkowy, szary (steingrau), szyte były z sukna pochodzącego z zapasów armii włoskiej, popularny był kolor określany musztardowym, jeden z uczestników tego forum, obyty z tematem, widział oryginalną bluzę w kolorze bardzo podobnym do polskiego khaki. Ja osobiście zadałbym sobie odrobinę trudu by zakupic materiał wełniany w satysfakcjonującym mnie kolorze i po prostu uszyłbym sobie M44. Materiał zdjęciowy jest bogaty, będzie z czego zaczerpnąc, a będziesz miał dokładnie to czego oczekujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.