NorbertN Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 Witam Koledzy.Temat już bardzo mnogi - jaka dobrać wykrywkę dla początkującego oraz by mogła ona zostać na dłużej niż na pierwszy rok, bo nie chcę zmieniac co rok sprzętu i nie chciałbym pomijać monet szukając militarki oraz nie chciałbym pomijac militarki szukając monet.oOobiście myślałem o Midasie, Garrecie... Wiem, że na to i na to jest najlepszy Rutus... lecz zdziebke drogi. Co dobrać? jakie są wasze doświadczenia z detektorami? Jakie są wasze propozycje? Proszę o pomoc. Przeglądając forum NIC konkretnego nie moge wyczytać...
tyfus Napisano 26 Maj 2013 Napisano 26 Maj 2013 NorbertN - po co krzyczysz ? po co tyle pytajników i wykrzykników ?jakiś problem ?
NorbertN Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 Kwota? Jestem początkujacy wiec wygórowanej bym nie oczekiwał. Myślę tak 800 - 1000 zł.
pytlus555 Napisano 26 Maj 2013 Napisano 26 Maj 2013 za 1000 możesz kupić używanego rutusa. Z nowych kupisz garreta 250,Fishera F2,może teknetics delta. Wejdź na all i znajdź ofertę wykrywek to sam ocenisz jaki Ci pasuje. Midas,Traper to wykrywki na militarkę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.