Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration XX Zlot Wrzesień 2013

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wstępna data 25-29 wrzesień ogólny zamysł jako że impreza jubileuszowa to eksploracja Wału Pomorskiego w założeniu mamy oprócz szfędania sie z patykiem ,grzybobranie ,wędkowanie ,zwiedzanie miejsc nie znanych dla zwykłych turystów, nie opisanych ,poza szlakami tajemnicze folwarki ,miejsca zapomniane przez współczesnych .Liczba miejsc jak zwykle ograniczona ,spanie w większości pod namiotem chyba że zdrowie nie pozwala mamy parę miejsc pod dachem ,można też rozlokować się w stodole wtedy nie trzeba brać namiotu
pozdrawiam
Rafi
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
proszę planować urlopy gdyż chciałbym zamknąć listę w pierwszym tygodniu września i to jest opcja mocno naciągnięta :)
Napisano
tym razem Józek jedzie z zapasikiem ?? :)Torba a buzi wliczone w koszty ?? Tylko niech Krakusy nie poddadzą tyłów !!! Cupek przytulasz się do mojego namiotu ?
Napisano
A napisał że chętnie sie wprosi,więc jak go znam to z zapasikiem ,buziaków nie będzie boli mnie głowa :),mam nadzieje że Cupek nie odpuści ,sie wielce zapowiedział ale ostatnio dzielny był i dawał rade więz wierzę w niego
pozdro
Napisano
Wszystko na dobrej drodze Torba :) Z namiotem się mogę przytulić Wróbelku :)
Saki się odgraża , że jedzie , ale pewnie nie tylko ja już nie wierzę .
Pozdrawiam .
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
No i już wiem że nie mogę pojechać z wami, mój kochany szef stwierdził iż 4 dni na koniec września to rozpusta w czystej formie i nie dostane wolnego :( a inne opcje odpadają :( Liczę iż przyszły rok będzie dla mnie łaskawszy :)
Napisano
Marek io mnie niestety sprawa jest dość skomplikowana :( na wybrzeże wyruszam już w poniedziałek :) i tak jak rozmawiałem z 5-ci mosznowym dobije dopiero w piątek wieczorem może uda mi się w czwartek w każdym razie dobije i dopije co tam jeszcze zostania :)))))
Napisano
Marek_wawa , w Californi znajdzie się miejsce i dla ciebie :)
Tylko tak jak piszesz - musiał byś jakoś dobić do Łodzi.
W razie czego dzwoń : 602-688-672
Napisano
Zróbcie z tego potem jakiś fajny artykuł. Mam nadzieję, że znajdziecie jakiś skarb:) (poza grzybami oczywiście:) ) Miłej integracji życzę! Widzę tu kilku znajomych więc jakbym był w pobliżu to się odezwę (chociaż marne szanse).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie