Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration XX Zlot Wrzesień 2013

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wstępna data 25-29 wrzesień ogólny zamysł jako że impreza jubileuszowa to eksploracja Wału Pomorskiego w założeniu mamy oprócz szfędania sie z patykiem ,grzybobranie ,wędkowanie ,zwiedzanie miejsc nie znanych dla zwykłych turystów, nie opisanych ,poza szlakami tajemnicze folwarki ,miejsca zapomniane przez współczesnych .Liczba miejsc jak zwykle ograniczona ,spanie w większości pod namiotem chyba że zdrowie nie pozwala mamy parę miejsc pod dachem ,można też rozlokować się w stodole wtedy nie trzeba brać namiotu
pozdrawiam
Rafi

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
A napisał że chętnie sie wprosi,więc jak go znam to z zapasikiem ,buziaków nie będzie boli mnie głowa :),mam nadzieje że Cupek nie odpuści ,sie wielce zapowiedział ale ostatnio dzielny był i dawał rade więz wierzę w niego
pozdro

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Marek io mnie niestety sprawa jest dość skomplikowana :( na wybrzeże wyruszam już w poniedziałek :) i tak jak rozmawiałem z 5-ci mosznowym dobije dopiero w piątek wieczorem może uda mi się w czwartek w każdym razie dobije i dopije co tam jeszcze zostania :)))))

Zróbcie z tego potem jakiś fajny artykuł. Mam nadzieję, że znajdziecie jakiś skarb:) (poza grzybami oczywiście:) ) Miłej integracji życzę! Widzę tu kilku znajomych więc jakbym był w pobliżu to się odezwę (chociaż marne szanse).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie