torba5 Napisano 22 Maj 2013 Autor Share Napisano 22 Maj 2013 Witam wstępna data 25-29 wrzesień ogólny zamysł jako że impreza jubileuszowa to eksploracja Wału Pomorskiego w założeniu mamy oprócz szfędania sie z patykiem ,grzybobranie ,wędkowanie ,zwiedzanie miejsc nie znanych dla zwykłych turystów, nie opisanych ,poza szlakami tajemnicze folwarki ,miejsca zapomniane przez współczesnych .Liczba miejsc jak zwykle ograniczona ,spanie w większości pod namiotem chyba że zdrowie nie pozwala mamy parę miejsc pod dachem ,można też rozlokować się w stodole wtedy nie trzeba brać namiotu pozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Jak tu nie jechać na Taki zlot ?! Piszę się na namiot :)(mam)Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-rnest12 Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Hey jak się nic nie zmieni jadę z synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Marek_wawa , znowu jedziesz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 jeśli termin urlopu pozwoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 Ja się piszę tak na 50% bo termin jeszcze odległy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 Jeśli Torba pozwoli to wstępnie się zapisze :) ale że daleki termin to może się zmienić :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 jeśli człowiek o pięciu mosznach nie ma mnie jeszcze dosyć to się chętnie wybiorę :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Witam,chętnie się wproszę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 ja rowniez sie pisze ;) wstepnie dwie osoby oczywiscie jak koledzy tyle ze na 90 % ;)ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2013 proszę planować urlopy gdyż chciałbym zamknąć listę w pierwszym tygodniu września i to jest opcja mocno naciągnięta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 tym razem Józek jedzie z zapasikiem ?? :)Torba a buzi wliczone w koszty ?? Tylko niech Krakusy nie poddadzą tyłów !!! Cupek przytulasz się do mojego namiotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2013 A napisał że chętnie sie wprosi,więc jak go znam to z zapasikiem ,buziaków nie będzie boli mnie głowa :),mam nadzieje że Cupek nie odpuści ,sie wielce zapowiedział ale ostatnio dzielny był i dawał rade więz wierzę w niego pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Wszystko na dobrej drodze Torba :) Z namiotem się mogę przytulić Wróbelku :)Saki się odgraża , że jedzie , ale pewnie nie tylko ja już nie wierzę . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 chciałbym do 8 września mieć względnie realną listępozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Dla jakiej liczby uczestników planowany jest zlocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Torba jeszcze w tym miesiącu dam ci znać czy załatwię sobie wolne. Pozdrowienia dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 około 15-20 osóbpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 30 Sierpień 2013 Share Napisano 30 Sierpień 2013 No i już wiem że nie mogę pojechać z wami, mój kochany szef stwierdził iż 4 dni na koniec września to rozpusta w czystej formie i nie dostane wolnego :( a inne opcje odpadają :( Liczę iż przyszły rok będzie dla mnie łaskawszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2013 No właśnie Panowie pora na ostatnie szlify ,czyli kto tam jeszcze chętny niech pisze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Marek io mnie niestety sprawa jest dość skomplikowana :( na wybrzeże wyruszam już w poniedziałek :) i tak jak rozmawiałem z 5-ci mosznowym dobije dopiero w piątek wieczorem może uda mi się w czwartek w każdym razie dobije i dopije co tam jeszcze zostania :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 a jeszcze zapomniałem :) w zeszłym roku do Katowic podbiłem pociągiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Marek_wawa , w Californi znajdzie się miejsce i dla ciebie :)Tylko tak jak piszesz - musiał byś jakoś dobić do Łodzi.W razie czego dzwoń : 602-688-672 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 8 Wrzesień 2013 Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Zróbcie z tego potem jakiś fajny artykuł. Mam nadzieję, że znajdziecie jakiś skarb:) (poza grzybami oczywiście:) ) Miłej integracji życzę! Widzę tu kilku znajomych więc jakbym był w pobliżu to się odezwę (chociaż marne szanse). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Wrzesień 2013 Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Robert, nie pitol tylko pakuj klapki i przyjeżdżaj , przy okazji omówimy parę spraw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.