Micen Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 WitamProszę o pomoc jak się zabrać za to?Z drugiej strony ma dużo nalotu białego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Umyłem, zamoczyłem w cifie na chwilkę, umyłem jeszcze raz szczotką nylonową i jest OK.Zaskoczyło mnie, że jest aluminiowa.Kroplę oleju maszynowego na to nie zaszkodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 Toż widać że to alu. Samo się pasywuje, oleju nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aran Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 Aluminium jest trudne do czyszczenia, możesz pomoczyć w wodzie z kwaskiem cytrynowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 13 Maj 2013 Share Napisano 13 Maj 2013 Cif, którego użyłeś, zawiera kwasek cytrynowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.