revertentes Napisano 10 Maj 2013 Autor Napisano 10 Maj 2013 Wyskoczyło coś takiego, mi to wygląda na coś grobowego, bo figurka smutny wyraz twarzy, przerażający zdeka :D może ktoś coś wiecęcej będzie wiedział ?
revertentes Napisano 10 Maj 2013 Autor Napisano 10 Maj 2013 Wyskoczyło coś takiego, mi to wygląda na coś grobowego, bo figurka smutny wyraz twarzy, przerażający zdeka :D może ktoś coś wiecęcej będzie wiedział ?
timoglok Napisano 11 Maj 2013 Napisano 11 Maj 2013 http://artdecor24.pl/images/s/swiecznik-z-aniolkiem-w-stylu-barokowym-lewy-4349.jpg
revertentes Napisano 11 Maj 2013 Autor Napisano 11 Maj 2013 po 1 łape ma wygiętą nie tak jak na foto po 2 twarz jest wyrazem chyba wręcz rozpaczy i trochę było by to dziwne jak na świecznik akurat ty z takimi info to możesz do mnie pisać na GG a nie na forum
timoglok Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 add 1 to na foto jest dzisiejszą podróbką czegoś może oryginalnego" co ty znalazłeś więc się różni, także metalem z jakiego został wykonanyadd 2 jak inni ludzie coś podobnego znajdą to sobie zobaczą tutaj, bo od tego jest to forum, a nie będą pisać do ciebie na GG
Pytanie
revertentes
Wyskoczyło coś takiego, mi to wygląda na coś grobowego, bo figurka smutny wyraz twarzy, przerażający zdeka :D
może ktoś coś wiecęcej będzie wiedział ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.