eranyson88 Napisano 7 Maj 2013 Autor Napisano 7 Maj 2013 Witam. Znalazłem coś takiego w lesie w okolicy polskich okopów z września. Gruby kawał blachy z 3 okienkami, wymiary podam jutro, ale na oko to jakiś 1m/0.5m. Moje pytanie brzmi następująco; czy to jakaś osłona czy zwykły kawał złomu?Pozdrawiam.
eranyson88 Napisano 8 Maj 2013 Autor Napisano 8 Maj 2013 Przyznam, że nie słyszałem o czymś takim, ale popatrzyłem w google i faktycznie to może być to. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
eranyson88 Napisano 7 Maj 2013 Autor Napisano 7 Maj 2013 Witam. Znalazłem coś takiego w lesie w okolicy polskich okopów z września. Gruby kawał blachy z 3 okienkami, wymiary podam jutro, ale na oko to jakiś 1m/0.5m. Moje pytanie brzmi następująco; czy to jakaś osłona czy zwykły kawał złomu?Pozdrawiam.
Pytanie
eranyson88
Witam.
Znalazłem coś takiego w lesie w okolicy polskich okopów z września. Gruby kawał blachy z 3 okienkami, wymiary podam jutro, ale na oko to jakiś 1m/0.5m. Moje pytanie brzmi następująco; czy to jakaś osłona czy zwykły kawał złomu?
Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.