Siwy_x Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 Witamposzukuję kogoś kto posiada Armanda prospectora, chodziło by mi o zrobienie zdjęcia podłączenia gniazda od cewki do płytki drukowanej, bo mi się dwa kabelki oderwały i niewiem który ył gdzie:)pozdrawiam
ralf78 Napisano 6 Maj 2013 Napisano 6 Maj 2013 Odpiąłem specjalnie czerwoną prostokątną wtyczkę z płytki drukowanej żebyś widział dokładnie kolejność kabelków.Pzdr
ralf78 Napisano 6 Maj 2013 Napisano 6 Maj 2013 Patrząc na wejście gniazdka do strony wnętrza puszki z elektroniką (od strony pod łokietnika) widzisz 5 kabelków ułożonych koliście (patrz rysunek poniżej).
Siwy_x Napisano 6 Maj 2013 Autor Napisano 6 Maj 2013 uhuhu ale ta technika na przód poszła:) ja mam prospectoraa już ze 8lat... u mnie tej czerwonej wtyczki nie ma tylko są dwie czrne jedna na 2 piny druga na trzy, gniazdo za to jest na 6 pinów w rzędzie więc jest parę kombinacji do podpięcia, ale z tego co widzę to u ciebie ostatnie miejsce we wtyczce też jest puste ale z tego schematu i ze zdjęcia razem myślę że spokojnie poskładam go do kupy z powrotem, dziękuje ci kolego serdecznie i pozdrawiam, a tak przy okazji zapytam twój owszy" jak mniemam prospektor również jest taki bateriożerny??? i również cewa jak się zamoczy to tak się strasznie wzbudza?
alex_2013 Napisano 7 Maj 2013 Napisano 7 Maj 2013 wyslij maila poprostu do armanda to Ci odpowie szybko
ralf78 Napisano 7 Maj 2013 Napisano 7 Maj 2013 @ twój owszy" jak mniemam prospektor również jest taki bateriożerny???- Nowy prospector 2 jest prądożerny (nie miałem nigdy prospectora 1 więc nie wiem czy bardziej od niego) ale odkąd zastosujesz akumulatorki 9V problem zniknie. @ i również cewa jak się zamoczy to tak się strasznie wzbudza?- TakCo do schematu starego Prospectora to tak jak mówi powyżej kolega - napisz do Wojtka (Armanda).
Siwy_x Napisano 7 Maj 2013 Autor Napisano 7 Maj 2013 tak jak już napisałem poradzę z tym co dostałem od ciebie, a akumulatory zakupiłem po pierwszych trzech wypadach, zresztą mam cztery komplety....pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.