Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 Witam, jest to mój pierwszy wątek o moich wykopkach, będe tu umieszczał fanty z 2013 roku, na razie niema sensacji rewelacji :), wszystkie zdjęcia robię już w domu po czyszczeniu gdyż nie mam sprzętu aby robić zdjęcia prosto z dołków, być może kupię sobie telefon w tym tygodniu to w końcu zaczne wrzucać zdjęcia prosto z dołka :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 miedziane/mosiężne? medaliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 na razie tylko 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 najciekawszy szkaplerzyk jaki dotąd znalazłem, wszystkie inne mam prostokątne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 gapa z czako oficera wh? , ale bez skrzydełka i drugie też na pół pękniete... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 srebro chyba od widelca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 czas na guziki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 całą tą rodzinkę z jednego miejsca, jakieś 3m/3m ;)nigdy jeszcze tylu na raz nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 bicia POLGUZ 1934 Warszawa jak dla mnie to są piękne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 1. Chyba angielski który był używany podczas I i II wojny do 53 roku...jeżeli dobrze go zidentyfikowałem :)2. groszki niemieckie i jeden Kriegsmarine 4. gładki ruski, obok nie wiem5. carskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 carskie, ten najwyżej to od jakiegoś oficera?, bo się różni od pozostałych, w poprzednim poście zgubiłem liczbę 3, powinno być 3 i 4 nie 2,4,5 zagapiłem się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 o ten najwyżej ma ,,pełny'' tył, a i orzeł też inny od pozostałych szczególnie na dole pióra rozłożone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 najładniejszy gładki jaki znalazłem, mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 od pierscionków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 nie wiem dokładnie co to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 plomby, pierwsza chyba CCCP (sierp i młot) druga młynarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 2 Maj 2013 Autor Share Napisano 2 Maj 2013 sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.