zbyszek12315 Napisano 29 Kwiecień 2013 Autor Napisano 29 Kwiecień 2013 od razu - sorki admin ( wiem że sorki są w lesie )ale nie wiem gdzie ten post umieścić .a mianowicie , posiadam garmin oregon 300 i poproszę szanownych kolegów o pomoc jak skalibrować mapy np. przed 1939 na ten gps i żeby to jakoś pomykało w terenie . zamieszczam link z you tube którym kalibrowałem mapę ( http://www.youtube.com/watch?v=9ZERivQb2Lg )i niestety nie poszło na garniaku - bo to było na smartfon - poproszę o pomoc
zbyszek12315 Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Napisano 30 Kwiecień 2013 witam - ponawiam prośbę koledzy
pucha Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Z tego co mi wiadomo, garminy współpracują jedynie z mapami wektorowymi. Czytałem o metodach obejścia tego ograniczenia ale efekty są mizerne i raczej nieużywalne.Osobiście używam trekbuddy który idealnie nadaje się do rastrów i pracuje w (niemal) dowolnym telefonie obsługującym javę.
woytas Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Nie ten dział....Zerknij do sprzętu poszukiwawczego tam jest coś na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.