dawajziom1 Napisano 28 Kwiecień 2013 Autor Napisano 28 Kwiecień 2013 Witam jeżeli ktoś jest posiadaczem f2 lub optimy niech mi napiszę jak się sprawuję. A Najlepiej jak ktoś się zna to niech mi powie co lepiej kupić. Ja już dużo tematów przeglądałem, Ale potrzebuje rady eksperta , Albo taką osobę która ma taki wykrywacz i mi powiem jak się sprawuję i wgl .
Kuba115 Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Z tych dwóch bez wahania wybrałbym Optimę. Fisher zły nie jest, ale leży o półkę niżej. Z F2 chodziłem przez ponad dwa lata i sprawował się bardzo dobrze na drobnicę, ale Optima na pewno ma więcej do zaoferowania. Na pewno jest bardziej skomplikowana od F2, ale zasięg ma też lepszy.
dlugi134 Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Mam f2 od 2 lat.Powiem tak:1.Ze standardową cewką na drobnicę super.2.Dokupiłem teraz większą cewkę i jest dużo lepiej.Osiągi lepsze.Wiadomo do rutusa to mu trochę brakuje a mam porównanie.Często chodzę z kolegą który ma rutusa.No na razie mnie nie stać na lepszy sprzęcik.
Pablooos Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 F2 jest naprawde dobry na drobnice. Śmiało moge powiedzieć że lepszy od Ace250. Nie miałem Rutusa ale tak jak ktoś wcześniej napisał że to raczej nie ta półka i ciężko to wogóle porównać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.