Skocz do zawartości

Mineoro 2-Box Locator CM80

bikemax771

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
na pierwszy rzut oka zastanów się czy zasięgi rzedu 15 metrów to normalka a jesli tak to na co? na pokłady geologiczne złota? Zastanów się, ja bym tego nie dotknal, poczytaj fora zachodnie
np
http://www.longrangelocators.com/forums/showthread.php?t=13390

komentarze typu 8 MI detects 1kg (coins) at 60cm in mineralized groud. With this 2box you can´t find single coins" u tych urzadzeniach..polskim argo 3 masz dużo lepsze zasięgi.
Odpusc sobie kup zwykła rame pi albo zamow pi z rama na sztycy np 60 x60 tez bedziesz mial wyniki mi z 3,5 m ciągnie blache.
Wg mnie to zwykłe naciagarstwo, propagadna jak tam pisza, możesz załowac wydanej monety.O odsprzedazy raczej nie ma mowy, wiekszosc mysli podobnie do mnie, a co do serwisu..?
Napisano
gdzie chcesz ich szukac? w Polsce? Gdyby to bylo takie proste to przemysł nie sciągałby w ciemno kilometrów sześciennych ziemi żeby zebrac pare kamieni.

Pamiętaj ze wszystkie te dyrdymały są po to by powiedziec klientowi to co chce usłyszec.Wg mnie wątpliwa sprawa tak jak elektroskopy (poczytaj w necie) do poszukiwania złota
Napisano
jeśli to działa jak te LRL to dziękuję myślałem że to jakaś inna technologia bo w opisie jest znajduje złoto samorodki kamienie szlachetne diamenty ,wygląda na Two-box a nie na jakieś druty lokalizatory dlatego mnie ten wykrywacz interesuje szukam informacji z pierwszej ręki użytkownika jakby taki był?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie