Skocz do zawartości

Rutus Solaris,a Rutus Proxima

matt15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiem że to może być głupie i oczywiste pytanie,ale brakuje mi trochę pieniędzy i myślałem czy nie sprzedać Rutusa Solarisa,a może właśnie są tacy dla których Rutus Solaris jest lepszy od pozostałych Rutusów.Proszę o pomoc.
Pozdrawiam!
P.S Czy ktoś wie kiedy ma wyjść duża cewka do Proximy?
Napisano
Zadaj jeszcze raz pytanie bo jak na razie to nie wiadomo o co chodzi?
1. Masz solarisa i nie masz pieniędzy? To sprzedaj go.
2. Masz Proximę i Solarisa i nie masz pieniędzy? Sprzedaj obydwa - będziesz miał pieniądze.
3. Chcesz kupić większą cewkę ale nie masz pieniędzy? Sprzedaj Solarisa - kup cewkę do Proxy.
Napisano
Chodzi o to że na razie mam Solarisa i myślałem o wymianie na Proxime,czy to opłacalne?Warto się pozbyć Solarisa i kupić Proxime?
Napisano
Dostałem możliwość kupna od wujka Rutusa Argo v2 i mam pytanie czy duże są różnice między nim a rutusem argo v3 oraz między proximą v5?
Napisano
Ja powiem tak, miałem Solarisa i przesiadłem sie na Proxime v2, no i jest bardzo dużo różnica, tak że nowsze wersje Rutusa pewnie jeszcze bardziej tą różnice potęgują.
Napisano
Jednak biorę Argo v2 i mam właśnie pytanie na jakiej najlepiej czułości chodzić?Zależy mi na na tym,aby wykrywacz się nie wzbudzał zbyt bardzo.
Napisano
Chciałbym aby mi ktoś pomógł dokonać wyboru,mam 1,5 h na odp.Mam do kupienia Rutusa Proximę v5 i Rutusa Argo v2.Rutus Argo od wujka praktycznie nieużywany i mam go poza tym na miejscu żeby go sobie sprawdzić.Co lepiej wybrać,wydaje mi się że Rutusa Argo.Proszę o pomoc.
Napisano
A jeszcze jedno,czy Argo też jest uniwersalny,to znaczy czy zasięg ma zwiększony również na przedmioty stalowe?
Napisano
Tak,jeszcze loda robi.Serio każdy Rurtus jest ślepy na malutkie sreberka.Ale się zacznie.he he.Pozdrawiam
Napisano
Uniwersalny?Miałem srebnodajne poletko Rutus nic nie widział,pożyczyłem od kumpla 250 garecika i około 10 sreberek się znalazło.Rutus jest przereklamowany.he he
Napisano
Czy ktoś mógłby mi podać na początek ustawienia Argo tak aby łapał i militarkę i kolorek z pominięciem drobnych odłamków żelaznych,gwoździ?
Napisano
Szukałem i nie mogłem znaleźć ustawień na dyskryminację,czy ktoś mógłby mi podać?Próbowałem na -30 ale nie wiem czy to ustawienie jest odpowiednie do poszukiwań militariów i kolorku.
Napisano
Serio każdy Rurtus jest ślepy na malutkie sreberka", Miałem srebnodajne poletko Rutus nic nie widział"
Najwyraźniej nigdy nie miałeś do czynienia z Rutusem skoro takie brednie wypisujesz...
Napisano
wejdź na YT i wpisz w wyszukiwarce RUTUS albo ARGO już nie pamiętam i znajdziesz filmik demonstracyjny z monetkami i gwoździem
Napisano
co do filmiku to tu jest kanał rutusa , może coś ci się przyda
http://www.youtube.com/watch?v=eS3vNGg49U8
wejdź dodatkowo w filmy użytkownika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie