Skocz do zawartości
  • 0

klamra i fioletowy kamień

romanienko

Pytanie

Napisano

witam, dzisiejsze znaleziska
jest ktos wstanie mi pomoc czy to jest jakas klamra konna czy tez cos innego? i czy ktos wie co moge zrobic z tym fioletowym 'kamieniem' jak sprawdzic co to jest, ma ktos jakis pomysl?

pozdrawiam,
amator

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, czy dowiedziałeś się czegoś na temat klamry mam bardzo podobną i niestety nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na jej temat . moja wyglada tak jak na zdjęciu jej wymiary : wysokość od tego górnego liścia do tej dolnej poprzeczki jakieś 3,2cm, a szerokość od jednego do drugiego liścia na dole 4 cm:)

Napisano

witam, dzisiejsze znaleziska
jest ktos wstanie mi pomoc czy to jest jakas klamra konna czy tez cos innego? i czy ktos wie co moge zrobic z tym fioletowym 'kamieniem' jak sprawdzic co to jest, ma ktos jakis pomysl?

pozdrawiam,
amator

Napisano
dzieki, za zainteresowanie.

zrobilem jakies 7 testow od wujka google i jakies 5 testow potwierdzaja ze to nie ten okaz ktory bysmy chcieli wykopac ;]

ale, dla pewnosci podjade dla sasiadujacego z wioski jubilera, a co mi tam.

pozdrawiam,
NC
Napisano
Witam,

ciezko mi je rozszyfrowac szczegolnie jesli nie ma zadnych napisow, a jeszcze ciezej mi uwierzyc ze to klamra a nie np jakas odzdoba do lilijki ^^
nie mam pomyslow, trzeba by bylo zapytac kogos komu wpadlo juz cos takiego w oko.
Napisano
moim pierwszym skojarzeniem był element od siodła lub też jakaś ozdoba np przy nogawkach spodni czy też buta, no ale niestety założyłem temat z nią związany i żadnych konkretnych informacji nie dostałem, także pozostaje tylko czekać.:)
Napisano
okej to czekam na foty, ja próbowałem to szczycić w wodzie utlenionej i delikatną ściereczką ale to nic nie dało, a przeszukując internet przez ostatnie parę dni nawet nie trafiłem na nic podobnego niestety.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie