matt15 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Napisano 19 Kwiecień 2013 Otóż dostałem od kolegi taty taki przedmiot,kompletnie nie wiem co to może być,czy jakaś odznaka czy coś innego dlatego proszę o pomoc.
matt15 Napisano 22 Kwiecień 2013 Autor Napisano 22 Kwiecień 2013 Najmocniej przepraszam,średnica:2,5 cm i dzięki za trop,poszukam.
matt15 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Napisano 19 Kwiecień 2013 Otóż dostałem od kolegi taty taki przedmiot,kompletnie nie wiem co to może być,czy jakaś odznaka czy coś innego dlatego proszę o pomoc.
średni Napisano 22 Kwiecień 2013 Napisano 22 Kwiecień 2013 Niestety nie podałeś średnicy,ale mi się kojarzy z nakładką na guzik. Widziałem kiedyś szklane ,czy plastikowe, podobno z umundurowania kolejarzy.Sprawdź w tym kierunku.
matt15 Napisano 23 Kwiecień 2013 Autor Napisano 23 Kwiecień 2013 Wielkie Dzięki,a wiesz może coś więcej na temat tej organizacji,bo na internecie nie mogę znaleźć.
Pytanie
matt15
Otóż dostałem od kolegi taty taki przedmiot,kompletnie nie wiem co to może być,czy jakaś odznaka czy coś innego dlatego proszę o pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.