predi888 Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Napisano 12 Kwiecień 2013 Prawdopodobnie będzie to moja pierwsza wykrywka. Poczytałem o niej sporo ale mało się pisze o jej gabarytach. Jak z wożeniem tego wykrywacza w plecaku ? Sprawia jakieś problemy ?
brodkasz Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zależy jaki plecak, na ogół nie ma problemów z wożeniem.Proximy w sumie jednakowe wyglądem, poszukaj w necie sporo było o wymiarach poprzednich modeli.
herr kurzo Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 Najlepiej kupić sobie pokrowiec na znanym portalu aukcyjnym za 30zł i jest elegancko mam taki i proxe przenoszę w tym pokrowcu a po złożeniu wykrywki zwijam pokrowiec i wrzucam do plecaka i jest sztos :)
alex_2013 Napisano 13 Kwiecień 2013 Napisano 13 Kwiecień 2013 taka jak herr kurzo pisze... na alle.. szyją na miare. Ma od nich i jest super, wez droższy materiał np woodland, ogumowany od srodka i bedzie super. Bardzo solidne pokrowce, mocny niezniszczalny suwak i ramiona.
predi888 Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Napisano 13 Kwiecień 2013 alex - zakładam że linku do aukcji nie można tu podać ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.