qrack Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam,proszę o pomoc w identyfikacji i wycenie szabli ze zdjęcia,przeszukiwałem internet ale niestety będąc kompletnym amatorem nie znalazłem satysfakcjonujących informacji.Z góry dziękuję
uve1985 Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 Wiele cech wspólnych z szablami znakowanymi. Rekojeść szabli w charakterze szabli artylerii francuskiej .Bardziej jakby pamiatkowa ornamenty te sprawy .Takie moje zdanie :)kwestia oryginalności jak dla mnie kopia, replika ,rzemiosło
qrack Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 Dziękuję, trochę przypomina tę rosyjską, jeżeli to replika to chyba z epoki bo szabla wygląda na bardzo starą - przeszła częściową renowację. Może dacie mi namiary na miejsca gdzie można ją wycenić, ewentualnie gdzie można się czegoś więcej dowiedzieć dziękuję
qrack Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam,proszę o pomoc w identyfikacji i wycenie szabli ze zdjęcia,przeszukiwałem internet ale niestety będąc kompletnym amatorem nie znalazłem satysfakcjonujących informacji.Z góry dziękuję
Pytanie
qrack
Witam,
proszę o pomoc w identyfikacji i wycenie szabli ze zdjęcia,
przeszukiwałem internet ale niestety będąc kompletnym amatorem nie znalazłem satysfakcjonujących informacji.
Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.