wojciech118 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Szukam ekipy do której można dołączyć, lub osób do wspólnych wypadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Witam, jak zrobi się cieplej możemy razem pokopać gg 619957 lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoczek Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 jeszcze troche i mogę dołączyć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 24 Maj 2013 Share Napisano 24 Maj 2013 PODBIJAM! Znajdzie się osoba chętna z pobliska na wyjazd w okolice Kędzierzyna? Przybliżony termin wyjazdu: następna sobota. Kontakt najlepiej na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 29 Maj 2013 Share Napisano 29 Maj 2013 Odświeżam :P. Jest ktoś zainteresowany na jutro, piątek, ew sobotę na pokopanie w powiecie gliwickim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 8 Czerwiec 2013 Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Jak wyzej, chetnie dolaczylbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 13 Lipiec 2013 Share Napisano 13 Lipiec 2013 Odgrzewam kotleta. Po 3 letniej przerwie chcę wrócić do dawnego hobby (obecnie stała renta i multum czasu). Chętnie dołączę do jakiejś ekipy z Gliwic (pracowałem w Gliwicach) lub Bytomia (mieszkam w Bytomiu). Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piooro Napisano 17 Lipiec 2013 Share Napisano 17 Lipiec 2013 kopał ktoś z was w lesie łabędzkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Raz próbowałem... Łuska 20 mm z Flak i nic nadto. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badawczy78 Napisano 3 Sierpień 2013 Share Napisano 3 Sierpień 2013 witam wybieram sie do labed w pewne miejsce o ktorym slyszalem wiele dobrego :D mozemy pokopac razem.pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 Hej, dajcie znać - chętnie dołączę. To rzut kamieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piooro Napisano 4 Sierpień 2013 Share Napisano 4 Sierpień 2013 piszcie na priv kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 panowie odświeżam :) trzeba coś pokopać w weekend ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Za 2 lub 3 dni będę mieć nowy wykrywacz F-2. Jestem chętny na każdą propozycje wypadu gdziekolwiek, aby było ciekawie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 14 Sierpień 2013 Share Napisano 14 Sierpień 2013 Wskaż tylko miejsce i godzinę a chętnie dołączę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 14 Sierpień 2013 Share Napisano 14 Sierpień 2013 własnych miejscówek nie zdradzam możemy umówić się na neutralnym lub przekopanym terenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 Dla mnie o.k. Będę czekał na propozycje :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Hadiuka niestety nasz ostatni 2 godzinny wypad dał same odłamki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Niestety..., nawet z Twoim fragmentem łuski, to i tak same odłamki :-). Nic to, będzie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.