ramzesik Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Witam poszukuje odpowiedzialnej osoby która odwiedziła by starostwo w rzeszowie wydział komunikacji ponieważ muszę wyrejestrowac stare auto które zezlomowalem ,auto ostatnio było tam zgłoszone i tam trzeba zwrócić papiery. Ją mam do rzeszowa 300 kilosow a pracuje jeszcze dalej więc sam nie dam rady tego ogarnac. Osobie tej wyśle wszystko co trzeba tam złożyć oraz upoważnienie i pieniądze na opłacenie. Za fatyge oczywiście zapłacę! Ktos chętny to na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenit Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Wydaje mi się że takie rzeczy załatwisz pocztą.Weź kwity do wypełnienia z wydziału komunikacji (obojętnie jakiego,tam Ci powiedzą co i jak)wypełnij i prześlij do właściwego.Miałem podobną sytuację i tak właśnie zrobiłem.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzesik Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Spróbuje ale wezwanie dostałem w piątek i tam zaznaczone że osobiście albo przez osobę upoważniona po świętach przeżywanie tam i zobaczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.