ramzesik Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Witam poszukuje odpowiedzialnej osoby która odwiedziła by starostwo w rzeszowie wydział komunikacji ponieważ muszę wyrejestrowac stare auto które zezlomowalem ,auto ostatnio było tam zgłoszone i tam trzeba zwrócić papiery. Ją mam do rzeszowa 300 kilosow a pracuje jeszcze dalej więc sam nie dam rady tego ogarnac. Osobie tej wyśle wszystko co trzeba tam złożyć oraz upoważnienie i pieniądze na opłacenie. Za fatyge oczywiście zapłacę! Ktos chętny to na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Wydaje mi się że takie rzeczy załatwisz pocztą.Weź kwity do wypełnienia z wydziału komunikacji (obojętnie jakiego,tam Ci powiedzą co i jak)wypełnij i prześlij do właściwego.Miałem podobną sytuację i tak właśnie zrobiłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzesik Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 Spróbuje ale wezwanie dostałem w piątek i tam zaznaczone że osobiście albo przez osobę upoważniona po świętach przeżywanie tam i zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.