adamoovv Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Mam pytanie do specjalistów od szabli,jaki to model?Czy ten model ma na uchwycie półłuk, a inne mają maja prostą blaszkę.Czy to są inne modele,czy inne fabryki produkcji.
adamoovv Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Mam pytanie do specjalistów od szabli,jaki to model?Czy ten model ma na uchwycie półłuk, a inne mają maja prostą blaszkę.Czy to są inne modele,czy inne fabryki produkcji.
Einherjer Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Nie wiem o jaki półłuk chodzi ale szabla to austriak wz 1861
adamoovv Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 Czy nikt na forum nie udzieli mi odpowiedzi ?
adamoovv Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 chodzi mi ze na rękojesci jest blaszka półkole,a na innych modelach 1861 jej nie ma.
Pytanie
adamoovv
Mam pytanie do specjalistów od szabli,jaki to model?Czy ten model ma na uchwycie półłuk, a inne mają maja prostą blaszkę.Czy to są inne modele,czy inne fabryki produkcji.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.