Skocz do zawartości

garrett AT PRO a X-TERRA 705

lz29937

Rekomendowane odpowiedzi

O E-Treacu nie rozmawiajmy w tym temacie, bo to wykrywacz z innej półki, po pierwsze dużo głębszy i to nie mało, po drugie więcej opcji i to jak dla mnie bardzo fajnych, ID jakiego nie ma w Garrecie, wiele częstotliwości czego Garrett nie posiada i wiele innych rzeczy o których nie ma się co rozpisywać w temacie.

Autor tematu sam wybierze co chce, ja nikomu nie każe, stawiam opinie, nawet wysłałem test z YT w którym X-Terra jest głębsza, chociaż któryś z użytkowników napisał, że At Pro łapie w pewnym sygnale boratynke z 29cm, dobre.

• Odpowiedzi 111
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Bez nerwów panowie ja posiadam i X-70 i E-traca i jeden jak i drugi to sprzęt niezawodny i bardzo dobry wszystko zależy jak go ustawisz i jakie masz pojęcie o nim i co do ciebie w danym momencie mówi a to koledzy jest WAŻNE !! Nie jest ważne aby tu się licytować który lepszy a tamten gorszy tylko którego się zrozumiało i lepiej pasuje i tyle :) Tyle ilu ludzi tyle gustów !! A gustach się nie dyskutuje !!!

lz29937 -Zapraszam do siebie.Dostaniesz te dwie wykrywki do przetestowania i sam ocenisz,która Ci lepiej pasuje.Jednym leży lepiej terra inny garrett.Obie są dobre.Jak się zdecydujesz na terre to tylko z cewką 18kHz....
7kHz jest wolna i strasznie ciężka przez co niewygodnie się z nią chodzi(przynajmniej mi),żeby kogoś nie urazić

A co napisałeś parę minut wcześniej? Ja tylko podałem zasmak jak by kolega chciał pomyśleć nad innym sprzętem który wymieniłeś.

Ale autor tematu na pewno będzie zadowolony z AT Pro, bo to bardzo dobry sprzęt, może go kupię kiedys żonie jak będzie miała więcej czasu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie