E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 O E-Treacu nie rozmawiajmy w tym temacie, bo to wykrywacz z innej półki, po pierwsze dużo głębszy i to nie mało, po drugie więcej opcji i to jak dla mnie bardzo fajnych, ID jakiego nie ma w Garrecie, wiele częstotliwości czego Garrett nie posiada i wiele innych rzeczy o których nie ma się co rozpisywać w temacie.Autor tematu sam wybierze co chce, ja nikomu nie każe, stawiam opinie, nawet wysłałem test z YT w którym X-Terra jest głębsza, chociaż któryś z użytkowników napisał, że At Pro łapie w pewnym sygnale boratynke z 29cm, dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 at pro albo argo 3 oczywiscie:) stad mój nawet wczesniejszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 film propagandowy garretta, ale tu sie nie da nic sfabrykowac raczej.Co prawda sprzet wyzylowany na max, wzbudza sie od ruchu, wiatru ale wynik jest.http://www.youtube.com/watch?v=rH7bjXwxd14od 5 minuty właczcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 E track-Chodzę z minelabem tylko wtedy,gdy idzie ze mna żona,ktora nie ma checi oddać mi garretta.Jeżeli masz ochote kupic x terre to jq chętnie odsprzedam swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEKO Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Bez nerwów panowie ja posiadam i X-70 i E-traca i jeden jak i drugi to sprzęt niezawodny i bardzo dobry wszystko zależy jak go ustawisz i jakie masz pojęcie o nim i co do ciebie w danym momencie mówi a to koledzy jest WAŻNE !! Nie jest ważne aby tu się licytować który lepszy a tamten gorszy tylko którego się zrozumiało i lepiej pasuje i tyle :) Tyle ilu ludzi tyle gustów !! A gustach się nie dyskutuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 alex_2013 co na tym filmiku miało być takiego fajnego?Boratynki z 29cm tam nie widziałem, wszystko płytko?A grał jak prawdziwy kanarek na tym wietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lz29937 Napisano 25 Marzec 2013 Autor Share Napisano 25 Marzec 2013 decyzja została podjęta. gdzie najlepiej kupić gareta? w vikingu czy moze w jakimś innym sklepie? kiedyś tez słyszałem coś o sprowadzaniu sprzętu z za granicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 lz29937 -Zapraszam do siebie.Dostaniesz te dwie wykrywki do przetestowania i sam ocenisz,która Ci lepiej pasuje.Jednym leży lepiej terra inny garrett.Obie są dobre.Jak się zdecydujesz na terre to tylko z cewką 18kHz....7kHz jest wolna i strasznie ciężka przez co niewygodnie się z nią chodzi(przynajmniej mi),żeby kogoś nie urazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amontillado Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 W kraju najlepiej kupić w V*****u, do sprzętu dokładają torbę na fanty, czapkę, osłonę sondy i chyba słuchawki. Dokonałeś słusznego wyboru, będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 zgodzę się z Amontillado -Będziesz zadowolony a jak nie to kup sobie E tracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 A ja zapodam ci zasmak E-Traca, tak nie potrafi chyba żaden Garrett. Hehehttp://www.youtube.com/watch?v=zDmsTjLmab4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Szczęka opada co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 E TRAC -przestań trolować.To nie jest wątek o Etrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Widziałem nie jednego speca ze sprzętem za 6000...Jak nie ma umiejętności to i 6000 nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 E track też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 A co napisałeś parę minut wcześniej? Ja tylko podałem zasmak jak by kolega chciał pomyśleć nad innym sprzętem który wymieniłeś.Ale autor tematu na pewno będzie zadowolony z AT Pro, bo to bardzo dobry sprzęt, może go kupię kiedys żonie jak będzie miała więcej czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Garretty są do niczego a ludzie którzy je kupują są w wielkim błędzie.Najlepszy jest E track i niech tak już zostanie-mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 kup żonie-polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Akurat ja nie mam problemów, jak się chce to można wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 danielew4 za bardzo wziołeś to do siebie, po tym temacie wiem więcej o At Pro i X-Terrce, przyda się napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amontillado Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Kolego E Trac, taki numer z kombinerkami i obrączką, to potrafi wyćwiczyć, mój stareńki White's 5900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Być może ale to Whites. Pewnie twój Whites widzi obrączke razem z kombinerkami, ale czy widzi pierścień a nie widzi kombinerek?Pogadamy o tym w innym temacie, nie omieszkam wspomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 danielew4 ja firmę Garrett uważam, nawet mam pinpointera Garretta, nie myślę tak jak napisałeś prę postów wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amontillado Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Widzisz kolego ja wiem co piszę, Ty piszesz co wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
E TRAC Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Nie będę się sprzeczał bo to nie o tym temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.