norman04 Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Witam.Używał ktoś takiego lokalizatora.Jak sie spisuje?Moze jakieś inne sprawdzone propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr kurzo Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Witam ja z takim śmigam już rok i spisuję się elegancko zwłaszcza tam gdzie nie zna się lasu i zachodzi taka potrzeba użycia kompasu elektronicznego wtedy gdy jest problem z odnalezieniem roweru bądź samochodu a miałem takie sytuacje bo z wyrywką idzie się nieźle zakręcić w lesie :D Konkrety to tak baterie trzymają długo masz 5 punktów zapisu do wyboru i dodatkowe bajery takie jak wysokość n.p.m temperatura itp choć z tych nie korzystam, ale uważam ze za tą cenę to warto się w coś takiego wyposażyć bo na pewno oszczędzi to nie raz czasu w poszukiwaniu zgubionej drogi itp. Pzdr hk Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman04 Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Dzięki.her kurzo można jakiś kontakt do Ciebie?Jak nie chcesz pisać tu to wyślij mi na norman04@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
herr kurzo Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 email poszedł :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.