norman04 Napisano 18 Marzec 2013 Autor Napisano 18 Marzec 2013 Witam.Używał ktoś takiego lokalizatora.Jak sie spisuje?Moze jakieś inne sprawdzone propozycje.
herr kurzo Napisano 18 Marzec 2013 Napisano 18 Marzec 2013 Witam ja z takim śmigam już rok i spisuję się elegancko zwłaszcza tam gdzie nie zna się lasu i zachodzi taka potrzeba użycia kompasu elektronicznego wtedy gdy jest problem z odnalezieniem roweru bądź samochodu a miałem takie sytuacje bo z wyrywką idzie się nieźle zakręcić w lesie :D Konkrety to tak baterie trzymają długo masz 5 punktów zapisu do wyboru i dodatkowe bajery takie jak wysokość n.p.m temperatura itp choć z tych nie korzystam, ale uważam ze za tą cenę to warto się w coś takiego wyposażyć bo na pewno oszczędzi to nie raz czasu w poszukiwaniu zgubionej drogi itp. Pzdr hk
norman04 Napisano 19 Marzec 2013 Autor Napisano 19 Marzec 2013 Dzięki.her kurzo można jakiś kontakt do Ciebie?Jak nie chcesz pisać tu to wyślij mi na norman04@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.