krystiano Napisano 18 Marzec 2013 Autor Share Napisano 18 Marzec 2013 Siema ciekawi mnie ilu nas jest w tej okolicy zaczyna się sezon przybyło nas?Jaki macie staż? pewnie z niektórymi z was spotkam się w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiano Napisano 20 Marzec 2013 Autor Share Napisano 20 Marzec 2013 Nikt z okolic nie kopie dziwne:-] może zaraza jakaś padła albo zima za dugo trwa:-]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daplot Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 ja jestem świeżak ale jak przy odrobinie wolnego czasu to i z pod Sandomierza mogę przyjechać obwąchać teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiano Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.