Kreska Napisano 12 Marzec 2013 Autor Napisano 12 Marzec 2013 Który wykrywacz będzie lepszy na drobnicę?Najbardziej interesuje mnie który ma lepszy zasięg i stabilnoś pracy.
toska Napisano 12 Marzec 2013 Napisano 12 Marzec 2013 '' który ma lepszy zasięg i stabilność pracy''Kolego pomyśl co piszesz te dwa parametry prawie się wzajemnie wykluczają :)
Kreska Napisano 13 Marzec 2013 Autor Napisano 13 Marzec 2013 Nad czym mam się zastanawiać? Mam fishera f75, który ma dobry zasięg ale za to jest bardzo nie stabilny. Szukam drugiego wykrywacza który jest stabilny i ma dobry zasięg. Proste jak drut. Jak lubisz się masturbować na forach to nie rób tego w tym temacie, chyba że rozwiniesz myśl i dowiem się czegoś czego nie wiem.
popek Napisano 13 Marzec 2013 Napisano 13 Marzec 2013 lorenz deepmax 5/6nie podskakuj, bo cię admini zbanują, kolega dobrze pisze albo - alboalbo głębokość albo stabilność, masz dobry sprzęt i naucz się go słuchać i nie kręcić zawsze na maxa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.