piotrekony Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 Witam Was. Szukam kopiących w okolicach Nysy, Otmuchowa itd. Mam Rutusa Proxime V5. Jestem początkującym użytkownikiem tego sprzętu poszukuję kogoś kto ma również Rutusa i chciałby podzielic się i wymienić cennymi uwagami o jego użytkowaniu itd. Jeśli jest tu ktoś taki to prosiłbym o kontakt :) mój mail to piotrek181@vp.pl. Pozdrawiam kolegów poszukiwaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 17 Marzec 2013 Share Napisano 17 Marzec 2013 napisz do mnie na e-meila winio459@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 17 Marzec 2013 Share Napisano 17 Marzec 2013 A jeśli sie pomyliłem to szukam osoby która poznałem w sobote około godziny 9 koło szpitala, szedłem z kolegą daj znać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaryna Napisano 21 Czerwiec 2013 Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Witam. Mieszkam w okolicy szukam towarzyszy do wykopów. Proszę o kontakt w sprawie wspólnej wyprawy subaryna@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikah Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 I jak poszukiwacze z Nysy- zintegrowaliście sie?Niedawno kupiłem euroace, chodze sam (bardzo rzadko), wyniki marne ;).Może ktoś przygarnie na przyuczenie świerzego, chociaż niemłodego już adepta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.