Sławek39 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Share Napisano 3 Marzec 2013 witam jestem tu nowy mam takie pytanie otoz kto na terenie kraju szyje mundury wz19/38 na zamowienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSZACZNAM Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Chyba chodzi Ci kolego o polski przedwojenny wz. 19/28, tak? |A może jakiś inny masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz1939 Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Witam!Czy chodzi o tzw ową dziewiętnastkę" szytą z nowego sukna mundurowego ze zmienionym nieco krojem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek39 Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 przepraszam za literówke chodzilo mi o 19/28 kto szyje wierne repliki tych mundurow oporcz firmy ŚP Czarneckiego i Lanciera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 23 Listopad 2013 Share Napisano 23 Listopad 2013 no robiłem na wiosnę dla 7 p.uł., ładnie chyba wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.