krzys26 Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 Witam jestem tu nowy i proszę o pomoc znalazłem coś takiego jak widać na zdjęciu i nie mam pojęcia co to jest
krzys26 Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 Witam jestem tu nowy i proszę o pomoc znalazłem coś takiego jak widać na zdjęciu i nie mam pojęcia co to jest
krzys26 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 ten mój kawałek u góry od strony wzoru nie ma obłamań i nie widać żeby coś tam było przymocowane a u dolnej części węższej jest obłamany
lukaszh Napisano 3 Marzec 2013 Napisano 3 Marzec 2013 może to inny model, z tego co widze to odlew a nie kowalska robota
krzys26 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 faktycznie jest to kawałek nogi od starego pieca węglowego znalazłem już taki w necie wielkie dzięki za pomoc pozdrawiam
krzys26 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 trudno zrobić dobre zdjęcie bo mocno odbija światło
Pytanie
krzys26
Witam jestem tu nowy i proszę o pomoc znalazłem coś takiego jak widać na zdjęciu i nie mam pojęcia co to jest
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.