Skocz do zawartości

Rutus Argo v.3.0 czy Garrett GTI 1500??

P.D81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam...w ciągu tygodnia mam zamiar kupić wykrywacz...myślę o czyms uniwersalnym i na kolorek i na militarkę cena do ok 2700zł...który z w/w wykrywaczy byście polecili a może jeszcze jakis inny model w tym przedziale cenowym. Wczesniej miałem Vikinga 6dx (1998r) nastepnie HS-3 (2004) Minelab X-terra 70(2008) Chodziłem również z Rutus Ultra II, S.coupe itd także jakies tam doswiadczenie mam:) Prosze o wszelkie sugestie:)
Napisano
mysle ze producent rutusa mnie oszukal zaplacilem za v3 a prawdopodobnie w srodku obudowy jest tak naprawde v2 kapłem sie gdy kolega przyjechal do mnie co ma taki sam i wogule dzwieki mamy inne. masakra jakas
Napisano
ja tu nikogo nie zaskarzam tylko pisze co moglo by byc poprostu moglo cos byc pomylone w tym i akurat taka sztuka wyszla. no trudno kazdy ma prawo sie pomylic nic sie nie zrobi wysle go i zobaczymy co dalej bedzie
Napisano
Nie chodzi o to, że X70 już brakowało...ale z różnych przyczyn musiałem sprzedać wykrywacz a nawet cała kolekcje...teraz wracam do pasji i zastanawiam sie nad wykrywaczem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie