herr kurzo Napisano 26 Luty 2013 Autor Napisano 26 Luty 2013 Witam mam pytanie jak ustawić solfernusa 2 żeby wycisnąć z niego jak najwięcej chodzi mi o optymalne ustawienie na militarkę jak i drobnicę.Pzdr
herr kurzo Napisano 27 Luty 2013 Autor Napisano 27 Luty 2013 czyżby nikt nie posiadał tego wykrywacza? :D
toska Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 kurzuś :)pod koniec przyszłego tygodnia w solf wpadnie mi w łapki i wtedy obiektywnie zacznę pisać o ustawieniach.Punktem wyjściowym i porównawczym względem ustawień,zasięgów,charakteru pracy będzie dla mnie 6000 di pro sl jako że ten wykrywacz znam dobrze a żeby być obiektywnym należy równać do najlepszych :).Teraz moja prośba do ciebie,piszmy tuhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=689582#1478259coby nie wyszedł nam taki sam burdel jak w temacie proxsim.
herr kurzo Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 W sumie to nie dla mnie te ustawienia tylko dla kolegi bo ma Solfernusa, ja śmigam z proximką ver5.0
szkrab Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 moze jakies rady panowie ,porady odnosnie tego wykrywacza?wlasnie go kupilem bylem raz w polu i jestem rozczarowany
herr kurzo Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Napisano 12 Kwiecień 2013 Kolega ma ten sprzęt i powiem krótko trzeba ogarnąć ten wykrywacz żeby wyciągnąć wnioski, niedługo będzie testowany także wrzucę jakiekolwiek ustawienia czy też opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.