Tomb750 Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 oczywiście że udało mi się zepsuć kilka i dlatego teraz każdego przestrzegam przed czyszczeniem kwasem, cytryną, elektroliza itp,itd. tylko jakoś nikt nie chce mnie posłuchać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Swięta racja ja od 5lat uzywam tylko oliwy oliwek i na monety jak dla mnie nie narzekam ładnie konserwuje nabłyszcza a nie jakies tam kwasy.Może od razu zawekowac z ogórkami na zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 ale był taki gruby osad na niej że sama oliwka by raczej nie pomogła. Mam nauczke juz zeby kwaskiem nie robić i już, dzieki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.