rufa Napisano 12 Luty 2013 Napisano 12 Luty 2013 ctx3030,to wykrywacz uniwersalny[podwodny też] a garrett infinium ls,to tylko podwodny pi.
rufa Napisano 12 Luty 2013 Napisano 12 Luty 2013 chyba źle zaakcentowałem w końcówce wypowiedzi.chciałem zaznaczyć że o tylko pi".wiadomo że wykrywacz podwodny,zawsze można używać na lądzie.jeszcze jedna sprawa-poszukiwanie drobnej biżuterii,wykrywaczempi",to mocno chybiony pomysł.od kilku lat,jestem mocno zaangażowany w takich poszukiwaniach i wiem co mówię.
VanWorden Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 rufa - wszytko zależy od stopnia zaśmiecenia miejsca i determinacji szukającego. Są miejsca gdzie to się opłaca, choć faktycznie nie za wiele. A jeśli chodzi o wykrywacze to są to oczywiście dwie kompletnie różne maszyny i bez informacji do czego mają służyć nie ma co wróżyć z fusów.PozdrawiamVW
arci Napisano 15 Luty 2013 Autor Napisano 15 Luty 2013 Witam szukam zarówno drobnicy po polach i mocno zaśmieconych ruinkach jak i militarki po lasach.Mieszkam w rejonie rzek i jezior więc chodzi mi o wykrywacz na drobnicę i militarkę do tego z możliwością szukania pod wodą.Zdrów
sla1971 Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 Jak szukasz w ruinkach to z INFINIUM zglupiejesz,to PI praktycznie bez dyskryminacji.
rufa Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 arci,witam.jak masz kasę i chcesz zaimponować znajomym,to kup ctx3030.w wodzie będzie pięknie ale na polu czy w lesie-trochę się odźwigasz i przyjemność z poszukiwań,będzie nieco mniejsza.od kilku lat,szukałem wykrywacza na takie własnie poszukiwania i nareszcie pokazał się at-pro.kupiłem go rok temu.zaliczył cały sezon,na polu w wodzie w różnych warunkach pogodowych.chociaż mam jeszcze garretta gti2500,to tylko 2 razy w ostatnim roku,użyłem go do zadań specjalnych,gdzie at-pro,nie dawał rady.gdybym pracował w reklamie i miałbym promować ten wykrywacz,to hasło by brzmiałoat-pro-to jest to,co potrzebujesz".
VanWorden Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 Tak jak rufa, do tego co opisałeś polecam AT Pro.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.