Skocz do zawartości

kiełbaska przy piwie. Letnie wariacje

kempa

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Jest opcja- hektar pola pod stolycom. Możliwość wypicia piwka i zjedzenia kiełbaski w gronie osób z tego i jeszcze innego forum. Nie ma pozwolenia i nie będzie na poszukiwania. Jest prywatny teren na ognisko,legendy,dzieje i rozmowy. Z pozwoleniem na ogólne pijaństwo. Dla osób z daleka możliwość rezerwacji w motelu. Termin wstępniw lipec sierpień. Ktoś chętny?

Bardzo chętnie(Wrocław), zapewne jeden znajomy mi kolega ze stolicy też się wybierze:) Czy zamiast motelu znalazłby się kawałek ziemi na namiot? Chyba że dociera tam jakaś linia ztm

okolice Starych Babic- Lipków. Miejsce na namiot jest. Tylko problem z brakiem bieżącej wody,prądu, wc. Ztm z Warszawy to 712, lub 708 i spacer ok 2km. Wstępnie powiedzmy piątek lub sobota wieczór i do rana można siedzieć.

i jak Panowie? Wypowiadajcie się...incjatywa jest z mojej strony. Fakt że pierwszy raz to robie, ale myśle że będzie dobrze. Co myślicie o takim pomyśle? Dość mam zamkniętych grup, które chcą jak najwięcej dla siebie i chować fanty przed innymi.. Kto jest serdeczny ten się odezwie. A kto chce ukryć temat-to...wali mnie to serdecznie:)

kempa ale ty zapraszasz ludzi ze swojej okolicy chyba ,bo kto o zdrowych zmysłach przyjedzie np jak ja z Chorzowa,twoja inicjatywa jest słuszna ale pozbawiona sensu zapraszasz a nie zapewniasz minimum sorry ale motel to dla wielu zbyt drogi koszt na ognisko z kiełbaskami ,dwa razy do roku organizuje zloty ale zapewniam wszystko razem z niedrogimi noclegami i to na 5 dni,przemyśl sprawę bo inicjatywa może i fajna ale dla koleżków z okolicy ,nikt o zdrowych zmysłach nie będzie sie tłukł po Polsce żeby się nawalić i zjeść kiełbasę i albo spać w motelu albo w obszczanych krzakach
pozdrawiam

kolego torba5 to może powiedz ogólnie jak Ty organizujesz takie spotkania. Dla osób nie tylko z okolicy. Wiem że może to wogóle nie wyjdzie tak jak bym chciał, ale próbować zawsze warto. Jak już pisałem nigdy takich spotkań jeszcze nie organizowałem. Wszystkie rady cenne.pozdrawiam

wiosna 2012
http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-vii-zlot-kwiecien-2012,698275.html#698275
i wiosna 2013
http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-ix-zlot-kwiecien-2013,711920.html#711920

musisz mieć zaplecze sanitarne przynajmniej zimną wodę ,toi toia wyznaczone miejsce na namioty prąd niekoniecznie jeśli to weekendowa impreza ,no i podstawa czy w okolicy są miejsca gdzie można pochodzić pospacerować"

kol.kempa mogę pomóc przy organizacji imprezki.pochodze z okolic otwocka także te parę metrów to pikuś.sprawe prądu można załatwić(agregat+pareset m.kabla posiadam)co do czystej wody to tez nie jest jakaś trudna sprawa.ogólnie i tak naprawde jakość imprezy będzie zalezała od imprezujących.pozdr.

Dowiadywałem sie o pokoje w siedzibie KPN– pokoje 2osobowe-80zł, pokoje z łóźkami piętrowymi-35zł za noc. Pomocy nie odmawiam oczywiscie. Jak juz pisałem pozwolenia na spacerowanie" nie będzie.Myśle że i bez tego mozna sie dobrze bawic. Kolego torba5- o jakiej aferze pisales w podanym linku? pozdrawiam

Ja z chęcią bym się spotkał, tym bardziej że mam niedaleko :)
oby tylko mi wolne wypadło. Kempa jeśli robisz jakąś listę to możesz mnie wpisać a i może wcześniej się spotkamy na jakieś kopanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie