kempa Napisano 10 Luty 2013 Autor Share Napisano 10 Luty 2013 witam. Jest opcja- hektar pola pod stolycom. Możliwość wypicia piwka i zjedzenia kiełbaski w gronie osób z tego i jeszcze innego forum. Nie ma pozwolenia i nie będzie na poszukiwania. Jest prywatny teren na ognisko,legendy,dzieje i rozmowy. Z pozwoleniem na ogólne pijaństwo. Dla osób z daleka możliwość rezerwacji w motelu. Termin wstępniw lipec sierpień. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik910 Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 witaj.a gdzie ten hektar jest bo ze względu na małe szkraby daleko staram się nie zapuszczać.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Bardzo chętnie(Wrocław), zapewne jeden znajomy mi kolega ze stolicy też się wybierze:) Czy zamiast motelu znalazłby się kawałek ziemi na namiot? Chyba że dociera tam jakaś linia ztm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 11 Luty 2013 Autor Share Napisano 11 Luty 2013 okolice Starych Babic- Lipków. Miejsce na namiot jest. Tylko problem z brakiem bieżącej wody,prądu, wc. Ztm z Warszawy to 712, lub 708 i spacer ok 2km. Wstępnie powiedzmy piątek lub sobota wieczór i do rana można siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 11 Luty 2013 Autor Share Napisano 11 Luty 2013 i tak jak napisałem to lipiec,sierpień,wrzesień. Wszystko jeszcze do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 12 Luty 2013 Autor Share Napisano 12 Luty 2013 i jak Panowie? Wypowiadajcie się...incjatywa jest z mojej strony. Fakt że pierwszy raz to robie, ale myśle że będzie dobrze. Co myślicie o takim pomyśle? Dość mam zamkniętych grup, które chcą jak najwięcej dla siebie i chować fanty przed innymi.. Kto jest serdeczny ten się odezwie. A kto chce ukryć temat-to...wali mnie to serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Luty 2013 Share Napisano 12 Luty 2013 kempa ale ty zapraszasz ludzi ze swojej okolicy chyba ,bo kto o zdrowych zmysłach przyjedzie np jak ja z Chorzowa,twoja inicjatywa jest słuszna ale pozbawiona sensu zapraszasz a nie zapewniasz minimum sorry ale motel to dla wielu zbyt drogi koszt na ognisko z kiełbaskami ,dwa razy do roku organizuje zloty ale zapewniam wszystko razem z niedrogimi noclegami i to na 5 dni,przemyśl sprawę bo inicjatywa może i fajna ale dla koleżków z okolicy ,nikt o zdrowych zmysłach nie będzie sie tłukł po Polsce żeby się nawalić i zjeść kiełbasę i albo spać w motelu albo w obszczanych krzakach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 no i właśnie o takie wypowiedzi mi chodz.ok biore to pod rozwagei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 kolego torba5 to może powiedz ogólnie jak Ty organizujesz takie spotkania. Dla osób nie tylko z okolicy. Wiem że może to wogóle nie wyjdzie tak jak bym chciał, ale próbować zawsze warto. Jak już pisałem nigdy takich spotkań jeszcze nie organizowałem. Wszystkie rady cenne.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 wiosna 2012http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-vii-zlot-kwiecien-2012,698275.html#698275i wiosna 2013http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-ix-zlot-kwiecien-2013,711920.html#711920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 musisz mieć zaplecze sanitarne przynajmniej zimną wodę ,toi toia wyznaczone miejsce na namioty prąd niekoniecznie jeśli to weekendowa impreza ,no i podstawa czy w okolicy są miejsca gdzie można pochodzić pospacerować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik910 Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 kol.kempa mogę pomóc przy organizacji imprezki.pochodze z okolic otwocka także te parę metrów to pikuś.sprawe prądu można załatwić(agregat+pareset m.kabla posiadam)co do czystej wody to tez nie jest jakaś trudna sprawa.ogólnie i tak naprawde jakość imprezy będzie zalezała od imprezujących.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 14 Luty 2013 Autor Share Napisano 14 Luty 2013 Dowiadywałem sie o pokoje w siedzibie KPN– pokoje 2osobowe-80zł, pokoje z łóźkami piętrowymi-35zł za noc. Pomocy nie odmawiam oczywiscie. Jak juz pisałem pozwolenia na spacerowanie" nie będzie.Myśle że i bez tego mozna sie dobrze bawic. Kolego torba5- o jakiej aferze pisales w podanym linku? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 Ja z chęcią bym się spotkał, tym bardziej że mam niedaleko :)oby tylko mi wolne wypadło. Kempa jeśli robisz jakąś listę to możesz mnie wpisać a i może wcześniej się spotkamy na jakieś kopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 15 Luty 2013 Autor Share Napisano 15 Luty 2013 Liste zrobie jak będe znał termin. Będzie wiadomo ilu osób się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 Rabat,dlaczego sądzisz że znów na ziemi mam ochotę spać?Zmarzłem po ostatnim Lelowie:)Ale jak będę miał czas i będzie gdzie sięprzespacerować"to dlaczego nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 Hehe, w namiocie ciepło bylo:D Pospacerować tam jest gdzie, ale na 100% legalnego pozwolenia nie będzie bo to chyba już pod PKN podchodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 18 Luty 2013 Autor Share Napisano 18 Luty 2013 Pod PKN nie podchodzi. Ale pod KPN już tak:) Dlatego pozwolenia nie będzie.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.