cycuelo656 Napisano 10 Luty 2013 Autor Napisano 10 Luty 2013 Witam jako iż jestem nowym użytkownikiem forum należało by się przedstawić, Mam na imie Adrian lat 21 pochodzę z warmi i mazur(Bartoszyce). chciał bym zacząć zabawę z wyrywką, i tu rodzi się pytanie do was użytkowników, przeczytałem wiele tematów/postów itp. z opiniami użytkowników i nie doszedłem do żadnego wniosku:( za dużo sprzecznych opini, rozumiem, że wykrywacz trzeba dobrać pod siebie ale nie ukrywając jeżeli nikt nigdy się z tym nie obchodził nie wie co wybrać...) Zależy mi bardziej na wykrywce do monetek itp. aczkolwiek nie pogardzę czymś większym:) Znalazłem trochę ofert na allegro/tablica ale nie mam pojęcia czy za daną kwotę opłaca się rać" dany wykrywacz (nie będę podawał linków do ofert, ponieważ nie chcę nic ani nikogo reklamować):1)Armand Prospektor (570zł) opis:Ciężar 1,2kg. Zasilanie 2 szt. baterii 9V. Posiada dwa tryby pracy- statyczny i dynamiczny. Do wykrywacza dorzucam 2 sztuki akumulatorków 300mAh- 6F22-9V-NIMH, 3 razy ładowane. Średnica sondy 28cm. (nie podano czy ma gwarancje)2)TRACKER II Bounty Hunter (300zł) (z gwarancją)3)Armand Penetrator (750zł) (wystawione przez Armand)4)Garrett ACE 250 + gratisy (oryginalną torbą , słuchawkami PHILIPS oraz składaną saperką)5)Bounty Hunter -Lone Star (700zł) opis: oceniam na bardzo dobry,dorzucam sluchawki i kilka nowych baterii 9 V6)traper (450zł) opis: Stan idealny ,wykrywacz używany tylko około 12 godzin akumulator żelowy.7)Traper firmy Saper (350zł) (Gwarancja)8)ARMAND ANTICUS (500zł) (gwarancji do 9.02.2014) Ps.Który z tych wykrywacz nadaję się do tego co pisałem wyżej, jak wygląda cena w stosunku do jakości? mój budżet to max 700-800zł, Z góry przeprasza jeżeli mój temat jest nie czytelny(starałem się). A może kupić jakiś nowy wykrywacz? Jeżeli ktoś ma jakiś dobry wykrywacz w przyzwoitej cenie prosił bym o PRIV. Dziękuje i Pozdrawiam Adrian
Tomb750 Napisano 10 Luty 2013 Napisano 10 Luty 2013 Z tych co wymieniłeś to chyba bym wybrał Ace gdybym musiał. Jak masz 8 stów to może znajdziesz coś ze stajni Rutusa? np. Ultrę II lub Solarisa
szczurros Napisano 10 Luty 2013 Napisano 10 Luty 2013 dokladnie tak jak kolega tomb mowi bierz ace albo dozbieraj ze 100-200 zl i szukaj proximy
Hebda Napisano 10 Luty 2013 Napisano 10 Luty 2013 http://www.odkrywca.pl/wykrywacz-za-500-zlotych-1000-zlotych-2000-zlotych-,698386.html#698386Wystarczy przejrzeć cały dział sprzęt poszukiwawczy"i podjąć decyzję.Wszystko zostało już napisane a nie powielać po raz setny i więcej te same pytania jaki wybrać"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.