Skocz do zawartości

Problem z wybraniem wykrywacza, Czy dobra cena itp?

cycuelo656

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jako iż jestem nowym użytkownikiem forum należało by się przedstawić, Mam na imie Adrian lat 21 pochodzę z warmi i mazur(Bartoszyce). chciał bym zacząć zabawę z wyrywką, i tu rodzi się pytanie do was użytkowników, przeczytałem wiele tematów/postów itp. z opiniami użytkowników i nie doszedłem do żadnego wniosku:( za dużo sprzecznych opini, rozumiem, że wykrywacz trzeba dobrać pod siebie ale nie ukrywając jeżeli nikt nigdy się z tym nie obchodził nie wie co wybrać...) Zależy mi bardziej na wykrywce do monetek itp. aczkolwiek nie pogardzę czymś większym:) Znalazłem trochę ofert na allegro/tablica ale nie mam pojęcia czy za daną kwotę opłaca się rać" dany wykrywacz (nie będę podawał linków do ofert, ponieważ nie chcę nic ani nikogo reklamować):

1)Armand Prospektor (570zł) opis:
Ciężar 1,2kg. Zasilanie 2 szt. baterii 9V. Posiada dwa tryby pracy- statyczny i dynamiczny. Do wykrywacza dorzucam 2 sztuki akumulatorków 300mAh- 6F22-9V-NIMH, 3 razy ładowane. Średnica sondy 28cm. (nie podano czy ma gwarancje)
2)TRACKER II Bounty Hunter (300zł) (z gwarancją)
3)Armand Penetrator (750zł) (wystawione przez Armand)
4)Garrett ACE 250 + gratisy (oryginalną torbą , słuchawkami PHILIPS oraz składaną saperką)
5)Bounty Hunter -Lone Star (700zł) opis: oceniam na bardzo dobry,dorzucam sluchawki i kilka nowych baterii 9 V
6)traper (450zł) opis: Stan idealny ,wykrywacz używany tylko około 12 godzin akumulator żelowy.
7)Traper firmy Saper (350zł) (Gwarancja)
8)ARMAND ANTICUS (500zł) (gwarancji do 9.02.2014)

Ps.Który z tych wykrywacz nadaję się do tego co pisałem wyżej, jak wygląda cena w stosunku do jakości? mój budżet to max 700-800zł, Z góry przeprasza jeżeli mój temat jest nie czytelny(starałem się). A może kupić jakiś nowy wykrywacz? Jeżeli ktoś ma jakiś dobry wykrywacz w przyzwoitej cenie prosił bym o PRIV. Dziękuje i Pozdrawiam Adrian
Napisano
Z tych co wymieniłeś to chyba bym wybrał Ace gdybym musiał. Jak masz 8 stów to może znajdziesz coś ze stajni Rutusa? np. Ultrę II lub Solarisa
Napisano
http://www.odkrywca.pl/wykrywacz-za-500-zlotych-1000-zlotych-2000-zlotych-,698386.html#698386

Wystarczy przejrzeć cały dział sprzęt poszukiwawczy"i podjąć decyzję.Wszystko zostało już napisane a nie powielać po raz setny i więcej te same pytania jaki wybrać"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie