Jablo666 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć kim była osoba pisząca ten list, bo wydaje mi się że pewnym opisem jest adawca" na liście. A pisze tam chyba tak. Als. Antoni Hujda ckk Lentnant ckk L.J.P. 36/IFellp. 216_
Jablo666 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 Wydaje mi się że jest to oznaczona przeze mnie osoba. Ale może dane adresata powiedzą coś innego, sam list zawarty w kopercie, ze zdjęciem niewiele mówi, która z osób to jest.
Jablo666 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 Skoro ten list pisze Leutnant, to kto na zdjęciu jest podporucznikiem, ja jeszcze raz przeczytam list i spróbuje coś znaleźć w jego treści.
Jablo666 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 List nic nie mówi, Pisze tam tak. Ja, postarasz prawie że prawdziwą (choć bliccugiem robioną) załączam dziś znowu omatorską - zrobio-ną na obecnym już froncie, przed odjazdem z jednej tyrolskiej stacji na obecną pozycje..."
Pytanie
Jablo666
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć kim była osoba pisząca ten list, bo wydaje mi się że pewnym opisem jest adawca" na liście.
A pisze tam chyba tak.
Als. Antoni Hujda ckk Lentnant
ckk L.J.P. 36/I
Fellp. 216_
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.