Skocz do zawartości

e-papieros

krzysiek9559

Rekomendowane odpowiedzi

żeby zwiększyc ciekawosc --dodam ze tabex był przez pewien czas blokowany przez lobby tytoniowe --w ubiegłym roku były co najmniej 2 przerwy w mozliwosci kupienia w aptece , wpiszcie w gogle i poczytajcie opinie --te sny --potwierdzam -jak to czytałem to nie wierzyłem ,, jak nic mi sie nie sni zwyczajnie , tak pamietałem 7 snów jak sie budziłem rano , były jak filmy
mam nadzieje ze komus pomoge ,, bo teraz jak czuje dym tytoniowy to jest nie do wytrzymania , z małymi wyjatkami

wczoraj w tvp info był program dokumentalny kochamy papierosy" może jest w archiwum polecam palaczom
może nie jest o e-papierosach,ale wyjaśnia mechanizm uzależnienia skutki palenia,ci co rzucali palenie mówią wprost,że ograniczanie,plastry i itd nic nie dają
e papieros to ta sama trucizna tyle że pozbawiona substancji smolistych

Koledzy paliłem 30 lat papierochy,paczkę dziennie.Od roku palę e-papierosa,czuję poprawę na zdrowiu,to nic że trochę przytyłem to pikuś.Kondycja mi się poprawiła,nie charczę nie pluję,odczuwam częste przypływy dobrego humoru,w mieszkaniu nie czuć petem,palacza tytoniu poznaję po zapachu z 2 metrów,żona zadowolona też pod względem erotyki,więcej kasy w kielni.Więcej plusów niż minusów.Polecam.

Odpowiem hurtem na pytania -- co do niektórych nie odniose sie bo sa juz prywatne ,
odzwyczaiłem sie na tabexie ,, nie pale 2 lata - nie stosowalem sie tak całkiem do ulotki , zamiast jednodniowej dawki uderzeniowej , mojemu organizmowi była potrzebna 3dniowa , po tym czasie - kawa a wiadomo ze kazdy lubi przy niej zapalic - nie była problemem , piwo nie było problemem -nie musiałem palić ,po 2-3ech miesącach poszedłem z wariacką grupą na Krimanosa -wypluwałem płuca i przeklinałem te lata gdy paliłem ...
7miu osobom pomogłem i potwierdzili że nie ma walki z głodem nikotynowym ( 55letni -gość - 30 lat nałogu -powiedział mi że bał sie tego bólu -nie zapale a tak lubie ,nie pali rok ,,
połowa miała sny --nie jestem ekspertem -ten ziołowy lek działa na jakies strefy mózgu - odpowiedzialne za uzaleznienie ,, ja brałem połowe czasu trwania kuracji ---2 tygodnie , po tym czasie nie było mi juz potrzebne , oddałem co mi zostało szwagrowi -pali dalej
Powiem tak: jak ktoś nie chcze rzucic nie rzuci - to ziołowy lek ale skuteczny -- kto chcze sie zabić niech sie zabije , a kto chcze życ --bedzie żył --jest takie powiedzenie maszeruj albo zdychaj ,,

żeby nie było że promuje --tabex kosztuje 50 zł ---aż nadto za cała kuracje ---ja wiem że pomaga , plastry , cudowne leki .............. będę zadowolony jak ktos po paru miesiacach wróci do watku i powie ,, dziekuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie