Lamparski Napisano 4 Luty 2013 Share Napisano 4 Luty 2013 napisałem wczoraj jaki ale watek nie został dodany --nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Po co te e-papierosy człowieku to jak z piwem nie chcesz nie pijesz a fajki wystarczy chciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 dokładnie ,, moda na zdrowie i nie zatruwanie sie ,,,bedziesz kopał nie dostaniesz zadyszki ! papierosy to przezytek ,,, zastanówcie sie nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 żeby zwiększyc ciekawosc --dodam ze tabex był przez pewien czas blokowany przez lobby tytoniowe --w ubiegłym roku były co najmniej 2 przerwy w mozliwosci kupienia w aptece , wpiszcie w gogle i poczytajcie opinie --te sny --potwierdzam -jak to czytałem to nie wierzyłem ,, jak nic mi sie nie sni zwyczajnie , tak pamietałem 7 snów jak sie budziłem rano , były jak filmy mam nadzieje ze komus pomoge ,, bo teraz jak czuje dym tytoniowy to jest nie do wytrzymania , z małymi wyjatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 wczoraj w tvp info był program dokumentalny kochamy papierosy" może jest w archiwum polecam palaczommoże nie jest o e-papierosach,ale wyjaśnia mechanizm uzależnienia skutki palenia,ci co rzucali palenie mówią wprost,że ograniczanie,plastry i itd nic nie dająe papieros to ta sama trucizna tyle że pozbawiona substancji smolistych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz71 Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Poco narkotyki sa dopalacze poco fajki sa efajki tylko skutki jakie to niewiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Witam.Kolego Lamparski odzwyczaileś się od palenia na Tabexie?Jak przeprowadzałeś kurację?Słyszałem że powodują skutki uboczne,nadciśnienie itp.Joanna Lamparska to Twoja krewna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Koledzy paliłem 30 lat papierochy,paczkę dziennie.Od roku palę e-papierosa,czuję poprawę na zdrowiu,to nic że trochę przytyłem to pikuś.Kondycja mi się poprawiła,nie charczę nie pluję,odczuwam częste przypływy dobrego humoru,w mieszkaniu nie czuć petem,palacza tytoniu poznaję po zapachu z 2 metrów,żona zadowolona też pod względem erotyki,więcej kasy w kielni.Więcej plusów niż minusów.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Jutro kupie, tylko kto to ma uzywac ja czy zona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Polecam te z wyższej półki.Wystarczy że Ty będziesz palił.Moja nie pali wogóle.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz71 Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 Najlepiej jak palicie oboje ja tak mam iswiety spokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Odpowiem hurtem na pytania -- co do niektórych nie odniose sie bo sa juz prywatne ,odzwyczaiłem sie na tabexie ,, nie pale 2 lata - nie stosowalem sie tak całkiem do ulotki , zamiast jednodniowej dawki uderzeniowej , mojemu organizmowi była potrzebna 3dniowa , po tym czasie - kawa a wiadomo ze kazdy lubi przy niej zapalic - nie była problemem , piwo nie było problemem -nie musiałem palić ,po 2-3ech miesącach poszedłem z wariacką grupą na Krimanosa -wypluwałem płuca i przeklinałem te lata gdy paliłem ... 7miu osobom pomogłem i potwierdzili że nie ma walki z głodem nikotynowym ( 55letni -gość - 30 lat nałogu -powiedział mi że bał sie tego bólu -nie zapale a tak lubie ,nie pali rok ,,połowa miała sny --nie jestem ekspertem -ten ziołowy lek działa na jakies strefy mózgu - odpowiedzialne za uzaleznienie ,, ja brałem połowe czasu trwania kuracji ---2 tygodnie , po tym czasie nie było mi juz potrzebne , oddałem co mi zostało szwagrowi -pali dalej Powiem tak: jak ktoś nie chcze rzucic nie rzuci - to ziołowy lek ale skuteczny -- kto chcze sie zabić niech sie zabije , a kto chcze życ --bedzie żył --jest takie powiedzenie maszeruj albo zdychaj ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 żeby nie było że promuje --tabex kosztuje 50 zł ---aż nadto za cała kuracje ---ja wiem że pomaga , plastry , cudowne leki .............. będę zadowolony jak ktos po paru miesiacach wróci do watku i powie ,, dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Dzięki Lamparski.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisherf2 Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Ja ciągnę elektryka 25 miesięcy i odłożyłem 8000 tysi pln . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 O,to mi się podoba.Tak trzymać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.