koza1989 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Napisano 28 Styczeń 2013 WitamBardzo proszę o identyfikację i, jeżeli to możliwe wycenę orzełków, nie znam się na tym za bardzo.dzięki i pozdrawiam
koza1989 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Napisano 28 Styczeń 2013 WitamBardzo proszę o identyfikację i, jeżeli to możliwe wycenę orzełków, nie znam się na tym za bardzo.dzięki i pozdrawiam
popek Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 ludzie poprostu to wiedzą bo mieli wiele w ręce i np interesują się tym bardzo, dla kogoś takiego wystarczy 1 spojrzenie :)
mst28 Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Tego pierwszego sam kupowałem dwadzieścia kilka lat temu (była jeszcze replika furażerkowego) potem rozdałem, a teraz co rusz wychodzą jako oryginały, drugiemu brakuje wspomnianej kotwicy, a trzeci, to nie wypowiadam się, daj może zdjęcie rewersu, mocowania, choć dla mnie jak rzadki wzór nagle okazyjnie pojawia się (a jeszcze w wiekszej ilości) to coś nie tak.....
Pytanie
koza1989
Bardzo proszę o identyfikację i, jeżeli to możliwe wycenę orzełków, nie znam się na tym za bardzo.
dzięki i pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.