Kosa2 Napisano 28 Marzec 2013 Autor Share Napisano 28 Marzec 2013 Na celcie widać bardzo dobrze zachowany jaśniejszy i ciemniejszy kamuflaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 28 Marzec 2013 Autor Share Napisano 28 Marzec 2013 Większość guzików jest różna.Znajdują się na niej nawet dwa bakelitowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 28 Marzec 2013 Share Napisano 28 Marzec 2013 Ta celta jak mi się wydaje guziki bakelitowe posiadała standardowo . Proszę zwrócić też uwagę , że ma ona tylko po jednym oczku do przeciągnięcia sznurka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Nabój od Visa ładnie sygnowany,w 100% bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Kiedyś nudziło mi się i postanowiłem wyeksponować hełm Mk II.Wykombinowałem taki oto stojak.Co o tym myślicie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.