raffa66 Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Chcialbym potwierdzic orginalnosc tego orzelka i z jakiego moze byc roku.Moge go kupic tylko nie wiem czy to orginal i ile za niego dac?
raffa66 Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Chcialbym potwierdzic orginalnosc tego orzelka i z jakiego moze byc roku.Moge go kupic tylko nie wiem czy to orginal i ile za niego dac?
zyg-zag Napisano 18 Styczeń 2013 Napisano 18 Styczeń 2013 W tym przypadku wystarczy popatrzeć tylko na rewers orzełka.Kontra na pewno nie jest robiona matrycą, typowa chropowatość powłoki dla odlewów, obrys krawędzi pływający".
mauzz Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 http://www.numizmatyka.waw.pl/sklep/archiwum/orzel-lotniczy-b-grabski_odznaczenia-odznaki-bron-biala-odznaczenia_6023Podobny do tego, ale roznic jest sporo, wlacznie z jakoscia wykonania. Nie wiem jak z iloscia producentow i roznorodnoscia produkcji.
raffa66 Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Tak roznic sporo ale dalej nie wiem czy orginal?
Pytanie
raffa66
Chcialbym potwierdzic orginalnosc tego orzelka i z jakiego moze byc roku.Moge go kupic tylko nie wiem czy to orginal i ile za niego dac?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.