Skocz do zawartości

Trzeci sezon z kanarkiem

gero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Teraz jest taki okres ze jakos ciekawiej smiga mi sie po terenach lesnych ale nie mam szczegolnych sposobow ich doboru,spedze w lesie troche czasu i albo trafie ciekawe miejsce albo nie.Jakis czas temu wybralem sie w nowe miejsce i tam gdzie niby cos kiedys stalo i byly ciekawe,stare sciezki nie trafilem zupelnie nic a dalej juz praktycznie w samym srodku lasu gdzie nie bylo sladu obecnosci ludzi zaczely wychodzic ciekawe fanty.Musze przyznac ze troche tych roznych lasow,laskow i gajow sie przeszlo ale najciekawszy okazal sie ten ktorego dlugo omijalem a bedac u babci widze go z okna a dotarcie do niego zajmuje mi czas jednego papierosa (troche dziwna miara odleglosci ale adekwatna).Chodzilem tam bez przesady z ok.20-30 razy i zawsze cos ciekawego wyskoczylo.Znalazlem tam moja najciekawsza monetke a takze kilka innych przedmiotow ktorych nigdy nie spodziewalbym sie znalezc w takim miejscu (3km od centrum Poznania).Zawsze jednak przyda sie troche histori terenu,moze jakas mapka lub relacja a przede wszyskim duzo szczescia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie