Skocz do zawartości

Do użytkowników Teknetics'ów Delta 4000 z okolic Wałbrzycha

caraluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich.
Od ponad roku posiadam Tekneticsa Delte 4000. Wykrywka dla mnie naprawdę w zupełności wystarczająca i dająca sporo frajdy z szukania. Jakiś czas temu kupiłem cewkę NEL Tornado do w/w wykrywki. Niestety jest problem bo wykrywacz ciągle się wzbudza na tej cewce. Czułość muszę dawać na minimum żeby był sens szukać. Powiecie uszkodzona... hmmmm... Problem w tym, że już 2 razy wymieniałem cewkę u dostawcy i co prawda z każdym egzemplarzem wykrywacz zachowuje się inaczej (przy pierwszej cewce wył bez przerwy, teraz się po porostu wzbudza).
Więc prośba koledzy i koleżanki, jeśli posiada ktoś wykrywacz Teknetics serii greckiej (alfa, delta, gamma lub omega) i jest z okolic Wałbrzycha bardzo proszę o kontakt celem przetestowania nieszczęsnej cewki na innej wykrywce.

Pozdrawiam wszystkich i darz dół!
Romek
Napisano
Ciekawy temeat z tym wzbudzaniem sie. Tez mam zamiar dokupic cewke NEL Tornado do Delty. Daj znac czy rozwiazales problem i na czym on polegal.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam, wczoraj zakupiłem nel tornado do swojej delty i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ; to działa! testowane na łące i zamarznietych torfowiskach czułość 12 i nic sie nie wzbudza ,porównanie do standardowej ósemki to nie ten wykrywacz tylko trochę cieższy, niestety jestem z mazowieckiego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie