Miki97 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 Witam:)Jak na monetki to ja bym polecił Garrett ace 250 Posiadam go i nie narzekam :) Pozdro
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 najgłębsza będzie proxima tu masz testy:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=636763http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer3/rutus_test.html
okrezna5 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 chciałbym zeby np monety do jakis 45cm szukałNie ma takiego detektora co by łapał w gruncie monetki z 45 cm .Wpierw trochę poczytaj forum tam jest taka magiczna funkcja szukaj .
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 lepiej dozbieraj trochę kasy i kup sobie np:http://allegro.pl/lorenz-deepmax-x6-gps-12-datalogger-i2925548909.html
WykoP2411+ Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 ,,najgłępszy,,? Na początek słownik polecam,30 złotych na używany wystarczy. Wybacz kolego ale to razi.
sytamprg Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 no tak cena kosmiczna a 1 grosz tylko z 39cm heheh dobry żarcik pozdrawiam
sytamprg Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 facet kup proxe albo delte czy alfe nie wiem ile to kosztuje jak juz pisałem polecam zdecydowanie proxime w tej cenie złapiesz bakcyla to zainwestujesz w coś lepszego tak jak ja teraz planuje o ile małżonka pozwoli hehe
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 zgadzam się z kolegą sytamprg. kup sobie proxime i będziesz zadowolony. na 100% nie kupisz detektora w tej cenie co ci wyciągnie monetę z 45cm . Pozdrawiam
sebo_sek Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 O ile się nie mylę to ostatnio Cibola i Silver Umax były na allegro poniżej tysiaka. Poczytaj co jest i szukaj okazji. Teraz i tak się nie nakopiesz, więc masz czas. Proxima jest zachwalana, ale z tego co słyszałem ciężkawa. Może jakiegoś White's Coinmaster Pro trafisz używkę. Chyba, że chcesz nowe to tylko Alpha, Garrett 250, F2 lub Coinmaster. Cudów nie ma.
sebo_sek Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 A łukasz ten post o lorenzie jest bezcenny :)
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 no ba :) a co do proximy to trochę ciężka jest, ja chodziłem z nią ok. miesiąca i po całym dniu ręka troszkę bolała.
sytamprg Napisano 6 Styczeń 2013 Napisano 6 Styczeń 2013 zgadzam sie proxa jest cieżka, koleżka z nią smiga bez problemu. Mieniałem sie z nim parę razy ja miałem f5 i prospectora ręce trochę bolały ale sprzęt na pewno wart swojej ceny zwłaszcza jak zaczynasz przygode z poszukiwaniami ponieważ dowiesz sie co cie tak naprawdę interesuje
nowy123 Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Napisano 13 Styczeń 2013 mógłby mi kots porownac chodzi mi głownie o zasiegi" tych wykrywaczy:whites coinmaster protekneticks delta 4000
Lechos Napisano 13 Styczeń 2013 Napisano 13 Styczeń 2013 Jak chcesz szukac monet do 45 cm to moge ci polecić Atlantis Imperator 2 , Turecki.Cieżko go dorwać. Dobrą ma dyskryminacje.pozdrawiam
okrezna5 Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LX4M-7LfxmM
papi Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 cytat: chciałbym zeby np monety do jakis 45cm szukałjak mi pokażecie wykrywke która ciągnie monete z tej głebokości i wiemy ze to moneta ( ok i wiemy ze to kolor wielkości monety)a do tego jeszcze za 900zl to powodzenia jak mi ktoś pokaże taki detektor to ja daje 5x tyle za ten kombajn no chyba ze mam cie łapać za słowa i napisałeś (do) a to nie znaczy że ma wyciągnąć z 45cm
bikemax771 Napisano 10 Lipiec 2014 Napisano 10 Lipiec 2014 zobazaczcie w gogle są wykrywacze co 50cm w gruncie monetki widzą nie wprowadzajcie ludzi w błąd ,a taką dyskryminacje jak ma Atlantis Imperator II to żaden Garrett ani Minelab nie ma mogą pomarzyć sobiepozdr.bikemax771
carabus Napisano 11 Lipiec 2014 Napisano 11 Lipiec 2014 bikemax77 - zapomniałeś tylko dodać że moneta musi być wielkości patelni i lezeć płasko.P.s ciekawe jak zobaczy taką monete jak bedzie sztorcem w glebie??? Z checią poczytam przemyślenia....
bikemax771 Napisano 12 Lipiec 2014 Napisano 12 Lipiec 2014 http://www.youtube.com/watch?v=EhRLilzyuOU
bikemax771 Napisano 12 Lipiec 2014 Napisano 12 Lipiec 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v-aE9MBkqcQ
benekpe Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Witam po długiej przerwie.Jak to często bywa, ponownie dojrzałem do zakupu kolejnego już wykrywacza. Moja przygoda choć krótka związana była wcześniej Fisherem F2 - ten wdzięczny i uniwersalny wykrywacz był idealnym sprzętem na moje wówczas potrzeby. Cykliczne wypady za miasto, kilka razy zabierałem go na wczasy nad morze. Idealnie wypełniał nadmiar wolnego czasu nad Bałtykiem, albo podczas rodzinnych wypadów za miasto. Niestety brak wolnego czasu,obowiązki służbowe i rodzinne spowodowały, że F2 zmienił właściciela. Obecnie mam już stabilizację w pracy, dysponuję wolnym czasem i moje myśli ponownie krążą wokół wykrywacza. Dlatego lektura wielu wątków na tym forum pozwoliła mi na dokonanie wstępnej selekcji wykrywacza,który w założeniu ma służyć jedynie dla rekreacyjnej z nim zabawy. Nie zależy mi na nie wiadomo jakich osiągach wykrywki - ma to być sprzęt prosty w obsłudze, nieskomplikowany ale jednak oferujący przyzwoitą jakość wykonania. Mój wybór padł na EuroTek`a PRO z cewką 11''DD. Mieszkam w aglomeracji Śląskiej, obszar moich poszukiwań póki co to powiat Gliwicki, Zabrze, Pyskowice, Tarnowskie Góry - teren, przez który przebiegała granica naszego państwa przed II wojną światową. Co sądzicie o tym wykrywaczu? Czy jego zakup będzie dobrym wyborem w odniesieniu do posiadanego w przeszłości F2? Tak naprawdę ważnym kryterium przy wyborze wykrywki jest jej wszechstronność, uniwersalność, łatwość obsługi. Tak naprawdę mógłbym zainwestować bez problemu w coś być może lepszego i bardziej zaawansowanego technologicznie, ale czy to w moim przypadku miało by jakiś sens?
bikemax771 Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Tych wykrywaczy masowej produkcji co jest na aukcjach pełno produkcja masowa to nie polecam zabawki dla młodzieży to są ,nauka kosztuje niestety sami się przekonacie pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.