Gambit Napisano 4 Sierpień 2002 Autor Napisano 4 Sierpień 2002 Wszyscy wokół wiedzą, że autorem plakietki, która konkurs wygrała jest UBI a nie ja. Dziwię się zatem czytając na pierwszej stronie nowego numeru Odkrywcy, że to JA stworzyłem te projekty, JA konkurs wygrałem itp. Ogłaszam więc wszem i wobec iż rzeczywiście przyznano mi nagrodę w postaci trylogii Tolkiena lecz nie za projekt plakietki (o czym wszyscy doskonale wiedzą lub wiedzieć powinni) a za tysięczne zdjęcie w galerii Odkrywcy. O tym fakcie zresztą była informacja podana przez Bociana na stronie głównej.Jedyne na co teraz czekam(y) to sprostowanie redakcji i oddanie honorów" prawowitemu zwycięzcy.Zastanawia mnie jednocześnie dlaczego plakietkę otrzymają wszyscy nasi prenumeratorzy". Cóż - zwykli śmiertelnicy chyba sobie na nią nie zasłużyli.Darz Dół. Gambit.
yoony Napisano 4 Sierpień 2002 Napisano 4 Sierpień 2002 mozliwe ze redakcja chce zwiekszyc grono prenumeratorow ???????
prezes Napisano 5 Sierpień 2002 Napisano 5 Sierpień 2002 Przepraszam Ubiego i Gambita za pomyłkę. Po prostu w jednym czasie mielismy dwa ważne wydarzenia. Stosowne sprostowanie zostanie zamieszczone we wrześniowym O". Jeszcze raz obu Panów oraz Czyteników serdecznie przepraszam.
Gambit Napisano 5 Sierpień 2002 Autor Napisano 5 Sierpień 2002 Mnie przepraszać nie trzeba (przynajmniej pojawiłem się w gazecie :) hi hi). Lecz martwię się o kondycję eksploracyjną Ubi`ego. To go może dobić ;). Ubi - CO Z TOBĄ!!! ODEZWIJ SIĘ!!!ŻEBY TYLKO NIE RZUCIŁ WYKRYWACZA W KĄT. :( NIE MOGĘ O TYM MYŚLEĆ. ;)A tak na poważnie to w sumie trochę zabawne to całe zamieszanie. Albo ja wyjątkowo mam dzisiaj dobry humor i jako zabawne je odbieram.Darz Dół.Gambit.
leserek Napisano 5 Sierpień 2002 Napisano 5 Sierpień 2002 przeprosiny swoją drogą, a ja tez bym chciał plakietkę i czuję się w tej kwestii zawiedziony!byłem prenumeratorem , ale ze względu na spadek atrkcyjnościO"kupuje wybiórczo. mam nadzieje , że ktoś pomyśli o zwykłych szarakach.z wyrazami szacunku dla redakcji.T.D>
Gość Napisano 5 Sierpień 2002 Napisano 5 Sierpień 2002 Plakietka miała być razem z O".Ale widocznie ktoś wpadł na super" pomysł i wyróżnił prenumeratorów ;) Ubi się namęczył i zrobił fajną naklejkę a w O" nawet o nim nie wspomnieli.Dobrze,że chociaż Gambit napisał sprostowanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.